Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2019, 11:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lenka z Kysúc vyhrala v lotérii 122 miliónov spoločne s britským manželom. Kde budú bývať?

NEWS JACKPOT
Uložiť Uložené

Kým 42-ročný Steve Thomson stále pracuje ako robotník, denník Metro už pomohol rodine vybrať nové bývanie.

Desať spální, niekoľko kúpelní, dve haly a obrovská obývačka – a ako bonus za oknami výhľad na more. Presne taká vila čaká na šťastných výhercov v lotérii, ktorí zo dňa na deň zbohatli o 122 miliónov eur. Kým Brit Steve Thomson pracujúci ako robotník ešte stále nedal výpoveď a pomáha s rekonštrukciou domov úplne zadarmo, jeho manželka – Slovenka Lenka, sa už chystá na sťahovanie. 

Lenka z Kysúc vyhrala v lotérii 122 miliónov spoločne s britským manželom. Kde budú bývať?
Zdroj: Rightmove

S výberom rodine pomohol denník Metro, ktorý informuje aj o ďalších podrobnostiach v súvislosti s novým domom pre Thomsonovcov. Jeho cena je približne milión eur, bol postavený pred asi 15 rokmi a vyznačuje sa relatívne extravagantným štýlom. Interiér totiž zdobia napríklad aj rytierske erby, obrovské klenby a dominujú aj hrubé drevené trámy. Dá sa povedať, že ide o taký malý stredoveký zámok.

Odporúčané
Slovenka Lenka a jej britský manžel vyhrali 120 miliónov eur v lotérii. Muž pracujúci ako robotník opravuje domy susedom zadarmo Slovenka Lenka a jej britský manžel vyhrali 120 miliónov eur v lotérii. Muž pracujúci ako robotník opravuje domy susedom zadarmo 17. decembra 2019, 13:32

Rodina krátko po prevzatí výhry absolvovala aj tlačovú konferenciu, kde manželia prezradili, že nemajú v pláne odovzdať peniaze svojim deťom len tak ľahko a nenechajú ich užívať si celý život luxus, ktorý im 122-miliónová výhra zaistila. Ak niečo budú chcieť, budú o to musieť zabojovať. 

42-ročný Steve ešte stále pracuje, keďže sľúbil, že dokončí všetky zakázky, ktoré zobral pred výhrou. Od zákazníkov v súčasnosti dokonca ani neberie peniaze, pretože si uvedomuje, že počas vianočných sviatkov ich ostatní potrebujú viac ako on. 

Odporúčané
Slovenka Lenka a jej manžel z Británie vyhrali jackpot 120 miliónov. S deťmi sa rozdelia len v prípade, že si peniaze zaslúžia Slovenka Lenka a jej manžel z Británie vyhrali jackpot 120 miliónov. S deťmi sa rozdelia len v prípade, že si peniaze zaslúžia 26. novembra 2019, 16:35
Domov
Zdieľať
Diskusia