Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2019, 12:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Katy Perry sa opaľuje so Santa Clausom, drinky im nosí snehuliak. Vo vianočnej kolede sa vyzliekli do naha

HUDBA KATY PERRY
Uložiť Uložené

Popová speváčka poňala Vianoce po svojom. Takto by vyzerali, keby sa konali v lete v dovolenkovej destinácii.

 

Populárna speváčka Katy Perry v roku 2019 vydala niekoľko singlov, o albume však reč nakoniec nebola a zdá sa, že by to s ním do konca roka už nestihla. Fanúšikov aj napriek tomu potešila hneď niekoľkými skladbami aj s videoklipmi a teraz prichádza s ďalším. Novinka s názvom Cozy Little Christmas zaznamenáva, ako by vyzerali šialené Vianoce v jej podaní. 

Katy Perry sa opaľuje so Santa Clausom, absolvujú masáž a popri tom popíjajú drinky, ktoré im nosí snehuliak. V klipe vystupujú aj ďalšie animované postavičky a speváčka opisuje, že ide o hektické obdobie, ktoré je v prvom rade o nakupovaní a strese, aj napriek tomu má však najobľúbenejší sviatok svoje čaro. 

Spevácka hviezda aj napriek tomu nemá za sebou práve ideálny rok. Najprv sa zaplietla s gospelovým raperom, ktorý ju udal z krádeže jej najväčšieho hitu Dark Horse. Súdny spor prehrala a spoločne so svojím vydavateľstvom by mala zaplatiť odškodné približne tri milióny dolárov, zatiaľ sa však odvolala. Zároveň sme sa dozvedeli o niekoľkých obvineniach zo sexuálneho obťažovania, k tomu sa však ešte Katy Perry nevyjadrila.  

Odporúčané
Katy Perry odmieta zaplatiť skoro 3 milióny za skopírovanú melódiu hitu Dark Horse. Proti rozsudku sa odvolala a chce bojovať Katy Perry odmieta zaplatiť skoro 3 milióny za skopírovanú melódiu hitu Dark Horse. Proti rozsudku sa odvolala a chce bojovať 13. októbra 2019, 16:52
Domov
Zdieľať
Diskusia