Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Coca-cola
24. novembra 2019, 18:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo sa vraj Strapo na koncertoch nesnaží a do koľkých rokov sa pomočoval Joe Trendy?

REFRESHER STRAPO
Uložiť Uložené

Vychutnaj si ďalšie pokračovanie tretej série Joe Trendy show, kde tentokrát prijal pozvanie Strapo.

  

Joe Trendy si do najnovšej série svojej show pozýva len tých najznámejších v svojom odbore, už máme za sebou diel s tvorcom pesničiek pre deti Mirom Jarošom aj youtuberkou Momou Horňákovou. Obaja dostali podľa očakávaní od stand-up komika poriadne zabrať, keďže sa Joe už tradične obul do ich tvorby aj súkromného života, aby ich čo najviac zneistil. 

Podobnú chybu ako spomínaná dvojica spravil teraz aj Strapo, ktorý prijal pozvanie na krátky rozhovor do Joe Trendy Show, aj keď, pravdepodobne bez akýchkoľvek očakávaní. 

Schladenie prišlo hneď pri predstavení, keď sme sa dozvedeli, že komik vyhodil asistentku, lebo nevedela, ako sa číta Coca-cola a následne rapera prestavil ako 45. najlepšieho na Záhorí. Strapo musel odpovedať na to, čo je jeho najväčší úspech, prečo sa na koncertoch nesnaží a či si nemyslí, že má toho veľa spoločného s Hitlerom. Samozrejme, len v rámci srandy. 

Vtipná je aj historka týkajúca sa vzniku Strapovho umeleckého mena a zabrať ti dá tiež úplný záver, v ktorom sa Joe Trendy nechtiac prizná, že sa do 15 rokov života pomočoval. Viac už ale v samotnom videu. 

Odporúčané
Nemusím len rapovať, môžem aj zaspievať. Moma v Joe Trendy Show hovorí o hudobných plánoch Nemusím len rapovať, môžem aj zaspievať. Moma v Joe Trendy Show hovorí o hudobných plánoch 10. novembra 2019, 19:32
Domov
Zdieľať
Diskusia