Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 9:52
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Pouličný autor tónov vydá posledný album na veľmi dlhú dobu

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Člen Pozor Records na sociálnych sieťach avizuje dôležité rozhodnutie v rámci svojej hudobnej kariéry.

Pouličný autor tónov na svojom Instagrame avizuje dôležité rozhodnutie týkajúce sa jeho hudobnej kariéry. Rozhodol sa, že po niekoľkých albumoch za pár krátkych rokov vydá v máji 2020 posledný a potom sa na dlhú dobu odmlčí. Zatiaľ nešpecifikoval presný interval, dozvedáme sa však konkrétny dôvod.

Člen Pozor Records tvrdí, že pauza má súvisieť s tým, čo sa v jeho živote stalo. Všetky emócie má v pláne vypustiť na májovom albume a potom sa odmlčí. 

Vylučuje aj to, že by malo ísť o marketingový ťah. Za 2 roky vydal tri sólové projekty – 3UMF, Franto a Revenant, aktuálne spoločne s Mega M vydávajú ďalší, v máji teda pôjde o jeho piaty projekt za relatívne krátku dobu. „Každé pero sa raz vypíše a minie sa atrament,“ píše Franto na svojom Instagrame. 

Fanúšikom odpovedá aj na otázky o tom, ako približne bude jeho posledný projekt na dlhú dobu znieť, tvrdí, že aktuálne pracuje na tom, aby našiel ten správny zvuk. Má v pláne osloviť interpretov, s ktorými už mal možnosť robiť, je otvorený aj novým spoluprácam. 

Aktuálne s Mega M dokončili spoločný album Caviar & Prúser, na ktorom si hovoria ONI. Počúvať môžeš už aj prvú ukážku s rovnomenným názvom aj s videoklipom a taktiež krátky zostrih všetkých skladieb.

Pouličný autor tónov vydá v máji 2020 posledný album na veľmi dlhú dobu
Pouličný autor tónov vydá v máji 2020 posledný album na veľmi dlhú dobu
Domov
Zdieľať
Diskusia