Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2019, 9:42
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Ľudia na Twitteri hovoria, že Greta Thunberg pracuje pre Rusko, či dokonca, že je Putinovou dcérou. Dôvodom je ich podoba

NEWS GRETA THUNBERGOVÁ VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Umelec maľuje obrovský portrét Grety, keď ho ľudia videli, mysleli si, že maľuje Putina.

Medzi Putinom a Gretou Thunberg už dávnejšie vznikol malý súboj na Twitteri. On o nej povedal, že ju zneužívajú dospelí a že je to „zle informované dievča". Dodal však, že je určite milá a úprimná.

Odporúčané
Greta Thunberg vracia úder Putinovi, cez Twitter mu posiela rafinovaný odkaz Greta Thunberg vracia úder Putinovi, cez Twitter mu posiela rafinovaný odkaz 4. októbra 2019, 11:58

Keď sa ku Grete tento odkaz od Putina dostal, tak si na sociálnej sieti zmenila popis na „milé, ale zle informované dievča“. Dala tým Putinovi najavo, že o jeho kritike vie a súboj sa ďalej neprehlboval.

 

Ľudia na Twitteri hovoria, že Greta Thunberg pracuje pre Rusko, či dokonca, že je Putinovou dcérou. Dôvodom je ich podoba
Zdroj: twitter/ greta thunberg

Dnes ich však ľudia opäť spájajú, no inak, ako naposledy. Špekulujú o tom, že Greta v skutočnosti pracuje pre Rusko, alebo, že je Putinova dcéra: „Nikdy som viac neverila tomu, že Greta je v skutočnosti Putinovou dcérou a vyslali ju, aby zničila Ameriku a kapitalizmus,“ hovorí jeden z množstva tweetov, ktoré sa na obľúbenej sieti objavili.

Dôvodom je maľba zo San Francisca, umelca Andrésa Iglesiasa poverili úlohou namaľovať na stenu obrovský portrét 16-ročnej aktivistky. Celé dielo sa má odhaliť až budúci týždeň, no po internete kolujú fotky počiatočných štádií maľby, informuje newsweek. Množstvo ľudí si nevedelo odpustiť komentár založený na ich podobe.  Veď posúď sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia