Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2015, 23:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson potvrdzuje, že si zahrá aj vo Furious 8. Dostane Hobbs vlastný film?

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Dlho to netrvalo, no nebolo to až také isté. Dwayne Johnson rozmýšľal, že sériu po Walkerovej smrti opustí, no nakoniec pri nej zostane.

Je to pre vás veľké prekvapenie? Nuž, človek by minimálne čakal, že sa to oznámi inak. Dwayne Johnson nedávno propagoval svoj katastrofický film San Andreas a bol pritom opýtaný na svoje účinkovanie v sérii Fast & Furious. Na otázku, či sa vráti vo 8. časti alebo sériu opustí tak, ako o tom premýšľal po Walkerovej smrti, však odpovedal trochu prekvapivo (aj keď ani nie), že rozhodne bude pokračovať. Vraj by to bez Hobbsa jednoducho nemohlo ísť vpred. 

Ešte pred Furious 7 a Walkerovou smrťou sme tu ale mali správy o tom, že Johnson by mohol natočiť aj vlastný spin-off pre Agenta Hobbsa. Pôdu na to už majú dostatočne pripravenú. Otázkou teda je, či majú všetky strany záujem. Johnson by do toho rád šiel, no nezávisí to len od neho. V sérii Fast & Furious skutočne žiari, takže by som sa samostatnému filmu nebránil. A čo vy? Tešíte sa na Furious 8? 

Domov
Zdieľať
Diskusia