Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2015, 1:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Matthew Vaughn, autor X-Men: First Class, Kick-Ass a Kingsman píše Kingsman 2 a bude aj režírovať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Brilantný scenárista a režisér komiksových filmov, Matthew Vaughn, potvrdil, že aktuálne pracuje na scenári pre Kingsman 2 a taktiež hovorí o možnosti režírovania svojho prvého sequelu vôbec.

Tak, tu to máme. Len nedávno sme písali o tejto možnosti, a od včerajšieho dňa už je to aj realitou. Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class, Stardust, Kingsman: The Secret Service...) potvrdil, že aktuálne pracuje na prvom nástrele scenára pre pokračovanie Kingsman. Druhý film bol istý, no je veľmi potešujúce, že sa oň stará práve Vaughn, ktorý stál pri zrode jednotky, postaral sa o scenár a taktiež réžiu, čiže jeho tradičná fuška. O tomto pánovi je známe, že nikdy netočí sequely. Odmietol Days of Future Past aj Kick-Ass 2. Má pravidlo, že nenatočí pokračovanie k svojmu filmu, pokiaľ sa nebude cítiť, akoby tvoril niečo nové. Budem ho parafrázovať, keď poviem, že pri Kingsman to cíti inak. Tradične sa podľa neho (aj nás, a podľa všetkých) pri sequeli dodržuje nepísané pravidlo: Urobte to väčšie a drahšie. 

Vaughn sa chce tomuto vyhnúť. Postavy miluje a veľmi rád by s nimi pracoval znova, a tak je tu možnosť, že dvojku bude aj režírovať. To je však už kopec roboty. Spájaný je s Flash Gordon, ale taktiež s Chrononauts a Starlight (oba komiksy napísal Mark Miller). Uvidíme, kde nakoniec Vaughn skončí. Isté ale je, že štúdiá ho nechajú robiť svoju robotu. Nikdy totiž nesklame a okrem kvality dokáže priniesť aj výnosné tržby. Na Kingsman 2 sme veľmi zvedaví, bude to totiž prvý Vaughnov film aj scenár, ktorý nemá žiadnu predlohu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia