Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2016, 14:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jason Momoa sa stane Vranou v pripravovanom remaku dnes už kultovej snímky. Kedy sa začne natáčať?

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA THE CROW
Uložiť Uložené

Žeby sme sa nového spracovania Vrany konečne dočkali? Nuž, momentálne to vyzerá reálnejšie, než kedykoľvek predtým.

V súvislosti s dlhodobo chystaným remakom dnes už kultovej snímky s názvom The Crow, o ktorú sa v roku 1994 postaral Alex Proyas, sa toho v priebehu niekoľkých posledných rokov popísalo naozaj veľa. Veď jedny z prvých správ ohľadom nového spracovania vyplávali na povrch ešte v roku 2008, kedy sa k réžii upísal Stephen Norrington (Blade). Odvtedy však ubehla poriadne dlhá doba a na projekte sa postupne vystriedalo hneď niekoľko rôznych tvorcov či hereckých osobností. V roku 2010 bol najatý Nick Cave (Lawless), aby prepísal scenár, pričom Mark Wahlberg krátko nato prezradil, že mu bola ponúknutá hlavná úloha. Norringtona neskôr nahradil Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) a čo sa ústrednej postavy týka, o jej stvárnenie rokoval Bradley Cooper. Obaja menovaní ale nakoniec odstúpili. Po nich sa okolo tejto záležitosti chvíľku motal aj F. Javier Gutiérrez (pokračovanie Kruhu) spolu s hercami ako James McAvoy, Tom Hiddleston, Luke Evans či Jack Huston, žiaľ, ani jeden sa nezdržal natoľko, aby to produkciu posunulo vpred.

Odporúčané
RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu 21. decembra 2023, 18:00

Tentokrát však začína všetko nasvedčovať tomu, že by sme sa filmu mohli skutočne dočkať. Režisérske kreslo totiž obsadil Corin Hardy (horor The Woods) a herec Jason Momoa dokonca potvrdil, že obsadí rolu muzikanta Erica Dravena, ktorý sa vráti späť medzi živých, aby pomstil vraždu seba a svojej snúbenice. Podľa magazínu The Wrap budú kamery oficiálne spustené už v januári 2017, čo znamená, že Momoa najprv natočí remake Vrany a až potom sa pustí do sólovky Aquamana s Jamesom Wanom. Ďalšie informácie vám snáď prinesieme už čoskoro. Aký máte názor na nové spracovanie vy? Dôverujete mu, alebo sa skôr prikláňate k názoru, že ide o celkom zbytočnú prerábku skvelého materiálu?

A približne takto nejako by mohol Jason Momoa vyzerať

Jason Momoa sa stane Vranou v pripravovanom remaku dnes už kultovej snímky. Kedy sa začne natáčať?
Zdroj: BossLogic
Domov
Zdieľať
Diskusia