Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2017, 18:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Doctor Dolittle s Robertom Downeym Jr. sa presúva a Robert Zemeckis natočí skutočný príbeh so Steveom Carellom. Čo bude s Flashom z DCEU?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oscarový Zemeckis Flasha takmer určite nenatočí. Jeho ďalší film vznikne pod hlavičkou Universalu a bude sa točiť okolo príbehu zlomeného muža.

Aj keď sme vás pred zopár dňami informovali, že legendárny Robert Zemeckis (Cast Away, Forrest Gump, Back to the Future) by mohol zrežírovať očakávanú sólovku Flasha s Ezrom Millerom, teraz je s najväčšou pravdepodobnosťou všetko úplne inak. Najnovší film tohto slávneho oscarového tvorcu totiž nevznikne pod hlavičkou Warner Bros., ale v rámci Universalu a DreamWorks, takže o vyššie spomínaného a zároveň niekoľkokrát odkladaného rýchlika rozhodne nepôjde. Zemeckisov nadchádzajúci počin síce stále nemá svoj oficiálny názov, predstaví nám však skutočný príbeh jedného zlomeného muža (Steve Carell - The Big Short, Foxcatcher, Crazy, Stupid, Love.), ktorý objaví, ako môže umelecká predstavivosť obnoviť ľudského ducha.

Na scenári sa bude spolu so samotným režisérom podieľať aj Caroline Thompson (Corpse Bride, The Addams Family, Edward Scissorhands). Premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 21. novembra 2018 a pôjde tak do priameho súboja s animákom Wreck-It Ralph 2 od Disney. Okrem Zemeckisovho ďalšieho projektu ale prišla zo strany Universal Pictures ešte jedna krátka novinka. Tá sa týka nedávno ohláseného rebootu Doctor Dolittle, v ktorom si známu postavu lekára schopného komunikovať so zvieratami strihne obľúbený Robert Downey Jr. Pôvodne mal do kín vtrhnúť 24. mája 2019, kvôli Star Wars: Episode IX (má premiéru ten istý deň) bol však presunutý na skorší dátum, a to konkrétne na 12. apríla 2019. Môžeme teda očakávať, že pred nezastaviteľnou mašinou z preďalekej galaxie čoskoro uhne aj chystaný celovečerák o Minecrafte, tiež naplánovaný na 24. mája 2019.

Doctor Dolittle s Robertom Downeym Jr. sa presúva a Robert Zemeckis natočí skutočný príbeh so Steveom Carellom. Čo bude s Flashom z DCEU?
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia