Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2017, 14:51
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Punisher a Ghost Rider chcú masakrovať zločincov v spoločnej tímovke. Dočkáme sa jej?

FILMY A SERIÁLY PUNISHER
Uložiť Uložené

Herci obľúbených seriálových postáv by chceli R-kovú tímovku. Pridá sa aj Elektra s Daredevilom?

Seriálový svet od Marvelu (ale aj od DC Comics) sa už poriadne rozrastá, takže vás obdivujeme, pokiaľ stíhate sledovať všetky tieto projekty a ešte ste sa nestihli stratiť vo všetkých možných crossoveroch. Do budúcna to s nárastom všetkých možných projektov bude pravdepodobne už len zložitejšie a zložitejšie. Pokiaľ ale stále pôjde o kvalitné seriály z produkcie Netflixu, rozhodne si nebudeme sťažovať. Jedným takým je aj Punisher, ktorého prvá séria dorazí už v priebehu tohto roku. Toho stvárnil Jon Bernthal a vidieť sme ho prvýkrát mohli už v Daredevilovi. Na Phoenix Comic Con sa okrem Bernthala predstavil aj Gabriel Luna alias Ghost Rider v Agents of S.H.I.E.L.D. Obaja sa poriadne rozhovorili, čoho výsledkom je, že by si obaja radi spolu zahrali v seriálovej tímovke Thunderbolts spolu s Elodie Yung, predstaviteľkou Elektry. 

Punisher a Ghost Rider chcú masakrovať zločincov v spoločnej tímovke. Dočkáme sa jej?
Zdroj: Netflix/Marvel

Okrem toho sa predstaviteľ Punishera vyjadril, že nemá problém stvárniť omnoho viac príbehov Franka Castlea, pokiaľ bude scenár dobrý a kvalitný. To nás nesmierne teší, keďže jeho vyobrazenie postavy sme si naozaj obľúbili. Čo sa týka Thunderbolts, išlo by určite o nesmierne progresívny projekt, ktorý by definitívne prepojil a rozšíril seriálové komiksové svety od Marvelu. Diskutabilné je, koľko členov by tímovka mala, keďže množstvo postáv ešte stále patrí rôznym štúdiám po tom, čo ich komiksový gigant na začiatku storočia kvôli blížiacemu sa krachu predal. Pristali by ste na takýto televízny projekt? 

Domov
Zdieľať
Diskusia