Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2017, 16:26
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Tom Cruise a Emily Blunt budú mať v Edge of Tomorrow 2 konkurenciu. Nová postava si podľa režiséra kradne všetky scény pre seba

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Režisér sa po čase znova rozkecal o filmy a slušne nás navnadil. Bude z Edge of Tomorrow trilógia, alebo nás čaká niečo úplne iné?

Kolega Osky vám približne pred pol rokom priniesol pomerne obsiahly článok o pokračovaní úspešnej snímky Edge of Tomorrow s názvom Live Die Repeat and Repeat. Keďže sa odvtedy príliš mnoho nezmenilo, pretože Tom Cruise stále nakrúca iné projekty (Mission: Impossible 6), v skratke vám zhrnieme aspoň novinky, ktoré sme sa ohľadom tohto pripravovaného filmu dozvedeli. Režisér Doug Liman sa totiž vyjadril, že sa dočkáme tretej hlavnej postavy. Tá bude pracovať popri Tomovi a Emily, takže nepôjde o zápornú postavu či mimozemšťana. Aj keď sa príbeh zameria na odkrývanie charakterov postáv, značnú časť filmu by si pre seba mala brať aj táto, zatiaľ nešpecifikovaná postava, ktorá stále čaká na svojho herca.

Čo sa týka samotného pokračovania, Liman už v minulosti sľuboval, že pôjde o sequel, ale zároveň aj prequel. Režisér navyše sľubuje veľkú revolúciu v tvorbe pokračovaní. Tie vraj nemusia byť väčšie než prvé filmy. Podľa jeho slov nám celková stavba projektu vyrazí dych aj bez toho, aby sme sa každé dve minúty museli pozerať na bojové sekvencie. A čo sa týka tretieho filmu? Liman sa jasne nechal počuť, že celý projekt vníma ako uzavretú dvojicu filmov a teda nemáme čakať žiadnu nádej na tvorbu trilógie. Múdrejší ale samozrejme budeme po odhalení bližších informácií o deji a celom smerovaní pokračovania. Projekt ale teda uprednostní kvalitu pred kvantitou, čo je skvelé znamenie. Aké sú zatiaľ vaše pocity? 

Domov
Zdieľať
Diskusia