Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2017, 13:36
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Matthew McConaughey a Anne Hathaway vymenia vesmír za tropický ostrov v noirovom thrilleri Serenity

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tajomný príbeh, skvelé obsadenie a talentovaný tvorca menom Steven Knight nám zatiaľ dávajú jasne najavo, že snímke Serenity rozhodne treba venovať pozornosť.

Na poslednú spoluprácu charizmatického Matthewa McConaugheyho a pôvabnej Anne Hathaway si mnohí z vás určite veľmi dobre spomínajú. Namiesto ďalšieho epického vesmírneho dobrodružstva á la Interstellar sa však najbližšie objavia v naozaj sľubnom noirovom thrilleri s názvom Serenity. Ten nám predstaví tajomný príbeh kapitána rybárskej lode, ktorého minulosť sa vráti, aby ho na malom tropickom ostrove prenasledovala a následne jeho život zamotala v celkom novej realite. Táto realita ale nakoniec môže byť niečím úplne iným, než sa na prvý pohľad zdá.

Scenár spolu s réžiou má na starosti nesmierne talentovaný Steven Knight (Locke, Eastern Promises, seriály Peaky Blinders a Taboo) a okrem vyššie spomínanej dvojice si zahrá napríklad aj Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou či Jeremy Strong. Serenity sa momentálne natáča na ostrove Maurícius a spoločnosť IM Global nás potešila vôbec prvým oficiálnym obrázkom priamo z filmu (pod textom). No na konkrétny dátum premiéry si budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Ako na vás zatiaľ snímka pôsobí? Zaujal vás načrtnutý príbeh?

Matthew McConaughey a Anne Hathaway vymenia vesmír za tropický ostrov v noirovom thrilleri Serenity
Zdroj: IM Global
Domov
Zdieľať
Diskusia