Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2017, 11:37
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Desivý Pennywise si na nás už brúsi tesáky! Mrazivý horor It prichádza s trojicou lákavých klipov priamo z filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vezmete si balónik?

Očakávaná adaptácia rovnomenného hororového masterpiecu It od Stephena Kinga nás s každou ďalšou ukážkou presviedča, že pôjde o vynikajúci žánrový zárez, ktorý nás poriadne zarazí do sedačky. Máme prvé nadšené ohlasy a parádne vyzerajúci materiál, naša natešenosť je teda sakra veľká.

Teraz vám prinášame hneď tri atmosférické klipy. V prvom si budete môcť vychutnať pátranie detí z Losers Club v stokách pod mestečkom Derry, v druhom sa nám predstaví skutočne mrazivo démonický Pennywise a v treťom si detskí hrdinovia pohovoria o prítomnosti zla v Derry a o svojich najväčších strachoch.

It zrežíroval Andy Muschietti (Mama) a v hlavných úlohách sa predstavia Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Raylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton a Jackson Robert Scott. Slovenská premiéra je stanovená na 7. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia