Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 0:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vychutnajte si jeden z posledných thrillerov Liama Neesona s názvom The Commuter v jeho prvotnej akčnej upútavke

FILMY A SERIÁLY LIAM NEESON
Uložiť Uložené

Liam Neeson plánuje seknúť s natáčaním thrillerov, takže by ste si tento film rozhodne nemali nechať ujsť.

Michael (Liam Neeson) cestuje svojou pravidelnou trasou domov a od zvyšku dňa neočakáva už nič nezvyčajné. To sa však zmení v momente, kedy si k nemu vo vlaku prisadne tajomná žena (Vera Farmiga) a svojou nebezpečnou psychologickou hrou dostane Michaela do veľkých problémov. O réžiu thrilleru The Commuter sa postará španiel Jaume Collet-Serra, s ktorým už Neeson pracoval na filmoch, ako Unknown (2011), Non-Stop (2014) a Run All Night (2015).  

Ich štvrtá spolupráca môže byť ale v rámci akčného či thrillerového žánru poslednou (alebo jednou z posledných), pretože Neeson sa už na podobné roly podľa svojich slov jednoducho vekovo necíti. Po januárovej premiére The Commuter predpokladá, že ho uvidíme už iba maximálne v jednom žánrovo podobne ladenom filme, no potom dá thrillerom už nadobro zbohom. Premiéry sa presnejšie v českých kinách dočkáme 18. januára (ledna) 2018 a slovenskej 11. januára. Bude vám Neeson s jeho akčnými postavami chýbať? A ako sa vám pozdáva trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia