Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 19:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér kontroverzného Love natočil šialený hororový muzikál Climax. Pripravte sa na tanečnú párty plnú alkoholu, LSD a neviazaných orgií

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Niečo podobného skrátka len tak neuvidíte.

Od režiséra drsného thilleru Zvrátený (z originálu Irréversible), známeho napríklad svojou kontroverznou scénou znásilnenia talianskej herečky Monici Bellucci (Matrix, Umučenie Krista), nemožno čakať nič viac a nič menej než extrémny filmový zážitok.

Autorova tvorba, význačná rýchlym striedaním záberov a dlhými statickými zábermi (ako aj spomínaná scéna znásilnenia z Irréversible), sa nebude zdá sa odlišovať ani v prípade jeho novinky Climax. Tento podivný mix žánrov sa zameria na partiu ľudí, užívajúcich si svoje voľné chvíle v uzamknutej starej budove uprostred lesa.

Počas vrcholnej noci trojdňovej extázy sa odovzdajú tancu a alkoholickému opojeniu. Niekto z prítomných sa však rozhodne všetky nápoje v miestnosti obohatiť dávkou LSD. A výsledok? Upútavka vám určite odpovie lepšie než akýkoľvek detailný písomný opis.

O réžiu dramatického hororového muzikálu Climax sa postaral Gaspar Noé (Love, Zvrátený).

V hlavnej role sa v snímke objaví sympatická francúzka Sofia Boutella, ktorú môžete poznať zo známych filmov, ako Atomic Blonde, Múmia či Kingsman: Tajná služba. Mimo nej počítame s hercami, ako  Romain Guillermic, Souheila Yacoub či Claude Gajan Maude.

Svetovú premiéru si snímka odbila 13. mája (květen) 2018 na slávnom festivale v Cannes.

Domov
Zdieľať
Diskusia