Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2018, 18:43
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Stretnutie Furyho a T'Challu sa možno stane skutočnosťou už v Black Panther 2. Záujem o návrat do MCU hlási aj Killmonger

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Fury a T'Challa by mohli tvoriť naozaj pozoruhodné duo.

Obsahuje spoilery k Infinity War a Black Panther!


Samuel L. Jackson pred dávnejšou dobou potvrdil, že by si veľmi rád zahral po boku Chadwicka Bosemana, teda legendárneho Black Panthera. Filmárom síce navrhoval, že by sa postava Furyho mohla s T'Challom stretnúť už v kasínovej scéne z prvej časti Black Panthera, no hercovo prianie vyšlo akosi nazmar.

V podstate tvorcovia Samuelovi odvetili, že ich postavy sa skôr či neskôr stretnú, ale jeho návrh považujú v tomto prípade za zbytočný. Vzhľadom na to, že Furyho (v potitulkovej scéne) aj T'Challu v Infinity War zasiahol konečný (ale veríme, že nie zas tak úplne "konečný") osud, miesto ich prvého stretnutia je pomerne ťažko odhadnuteľné.

Stretnutie Furyho a T'Challu sa možno stane skutočnosťou už v Black Panther 2. Záujem o návrat do MCU hlási aj Killmonger
Zdroj: MCU

Všeobecne sa však predpokladá, že sa cesty týchto hrdinov skrížia v Avengers 4 či v Black Panther 2. Úspech jednotky docielil mnohé.

Filmári môžu napríklad v druhej časti experimentovať s nejedným lákavým crossoverom. No taktiež je aj z príbehu snímky jasné, že Wakanda sa otvorila svetu. Čo Furymu a vodcovi Wakandy dáva veľkú nádej.


K druhému dielu Black Panthera by sa azda mohol pripojiť aj Michael B. Jordan alias Killmonger. Hercov záujem o návrat do MCU je zjavný.

Hoci jeho postava záver Panthera neprežila, ako raz povedal Anthony Russo, v MCU je možné všetko. A svet Marvelu je navyše dostatočne veľký na to, aby dal v prípade potreby možnosť návratu aj do minulosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia