Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Príbeh Star Wars IX sa bude odohrávať rok po udalostiach The Last Jedi a Bad Boys 3 naberá ďalšie herecké posily

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3 HOBBS AND SHAW X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Vianočné Raňajky s Filmkultom sú opäť plné všetkých podstatných noviniek.

Aj v toto sviatočné ráno ťa vítame pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Aj dnes sme si pre teba pripravili poriadnu dávku filmových a seriálových noviniek. Nech sa páči.

Star Wars: Episode IX

Nová epizóda Star Wars bude obsahovať citeľnejší časový skok. Jej príbeh sa bude odohrávať jeden rok po udalostiach The Last Jedi. Režíruje J. J. Abrams a film dorazí do kín 19. decembra (prosinec) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Walt Disney/Lucasfilm

Bad Boys for Life

Tretí diel obľúbenej série Bad Boys s podtitulom for Life naberá na obsadení. Okrem Willa Smith a Martina Lawrencea v hlavných úlohách uvidíme aj Vanessu Hudgens, Alexandra Ludwiga, Charlesa Meltona a Joea Pantoliana. Režírujú Adil El Arbi a Bilall Fallah. Premiéry by sme sa mali dočkať v roku 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony/Columbia

Beverly Hills 902 10

Kultový seriál 90. rokov Beverly Hills 902 10 sa dočká nového stvárnenia. Pravdepodobne pri tom budú aj herci z pôvodného seriálu, menovite Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestly, Ian Ziering, Brian Austin Green a Gabrielle Carteris.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Fox

Destroyer

Lákavá kriminálka s Nicole Kidman s názvom Destroyer dorazila so svojím finálnym trailerom. Kidman si v snímke strihne drsnú detektívku Erin Bell, ktorá sa v mladosti infiltrovala do nebezpečného gangu uprostred kalifornskej púšte. Veci však vyústili tragicky a Erin sa z toho doteraz nespamätala.

Odporúčané
Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom 3. februára 2020, 16:59

Šéf gangu sa však po rokoch nečakane opäť objaví, čo dáva Erin šancu konečne vyrovnať staré účty a nechať za sebou démonov minulosti. Vydá sa po stopách zvyšných členov gangu a je odhodlaná ich konečne zlikvidovať. Režíruje Karyn Kusama. Destroyer má americkú premiéru stanovenú na 25. decembra (prosinec) 2018.

Doom Patrol

Chystaný komiksový seriál Doom Patrol z dielne DC dorazí na naše obrazovky 15. februára (únor) 2019. Zároveň sme dostali aj prvý teaser a niekoľko plagátov s hlavnými postavami. Premiéru si projekt odbije na streamovacej službe DC Universe.

X-Men: Dark Phoenix

Komiksovka X-Men: Dark Phoenix dorazila z medzinárodným trailerom, v ktorom nájdeš aj zopár nových záberov. Režíruje Simon Kinberg a v hlavných úlohách sa predstavia James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan a Alexandra Shipp. Premiéra nás čaká 6. júna (červen) 2019.

Hobbs and Shaw

Spin-off populárnej série Fast and Furious dostal oficiálny názov. Do kín dorazí pod titulom Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw. Zároveň sme z filmu dostali aj nové obrázky. Slovenská premiéra sa uskutoční 25. júla (červenec) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Universal Pictures/Total Film

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Idris Elba (@idriselba),

The Lion King

Chystaný remake kultovej disneyovky The Lion King nebude podľa tvorcov kópiou originálu. Podľa ich slov sa môžeme tešiť aj na nové a úplne originálne motívy. Snímka do kín dorazí 18. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia