Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Professor X sa objaví v poslednej sérii Legion a nový Game of Thrones seriál sa začne natáčať už v lete

Professor X sa objaví v poslednej sérii Legion a nový Game of Thrones seriál sa začne natáčať už v lete
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY LAST NIGHT IN SOHO LEGION WHAT WE DO IN THE SHADOWS
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových noviniek.

Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Aj tentokrát ti prinášame tie najzaujímavejšie správy nielen zo sveta filmu, ale aj seriálu.

V tretej a zároveň poslednej sérii Legion sa objaví Professor X

Stanica FX potvrdila, že X-Men seriál Legion skončí nadchádzajúcou treťou sériou. Zároveň bolo odhalené, že sa v nej objavia aj rodičia hlavného hrdinu, teda aj jeho otec, ktorého poznáme ako Professora X. Matku Gabrielle si zahrá Stephanie Corneliussen (Mr. Robot), no a Charlesa zasa Harry Lloyd (Game of Thrones).

Tvorca seriálu Noah Hawley dodal, že bez Xaviera príbeh seriálu jednoducho nemohol dokončiť. Štúdio 20th Century Fox mu však vyhovelo a dovolilo mu túto postavu použiť. Tretia séria by mala preskúmať vzťah Xaviera a záporáka Amahla Farouka. Premiérovať bude niekedy v júni (červen) 2019.

Raňajky (štvrtok)
Raňajky (štvrtok) Zdroj: USA Network/HBO

Nový Game of Thrones seriál sa začne natáčať tento rok

Programový riaditeľ HBO Casey Bloys prezradil, že prequelový spin-off seriál zo sveta Game of Thrones, ktorý pravdepodobne ponesie názov The Long Night, sa začne natáčať už začiatkom tohto leta. Showrunnerkou bude Jane Goldman (scenáristka Kick-Ass, X-Men: First Class, Kingsman: The Secret Service) a o réžiu sa postará S. J. Clarkson (Dexter, Jessica Jones).

Raňajky (štvrtok)
Raňajky (štvrtok) Zdroj: HBO

Mel Gibson a Sean Penn ako profesor a vrah v skutočnom príbehu

Prvým trailerom sa nám predstavila biografická dráma The Professor and the Madman. Tá nám predstaví skutočný príbeh profesora Jamesa Murrayho (Mel Gibson), ktorý sa v roku 1857 pustil do jedného z najambicióznejších projektov v histórii – vytvorenie Oxfordského slovníka angličtiny. Skontaktoval sa pritom s americkým chirurgom a vojnovým veteránom W. C. Minorom (Sean Penn), ktorý do zväzku pridal viac než 10 000 príspevkov.

Odporúčané
RECENZIA: 4. séria What We Do in the Shadows dokazuje, že vtipnejší seriál nenájdeš RECENZIA: 4. séria What We Do in the Shadows dokazuje, že vtipnejší seriál nenájdeš 8. septembra 2022, 8:30

Keď sa však za ním Murray vydá, zisťuje, že nejde iba o geniálneho jazykovedca, ale aj šialeného vraha. Za réžiou stojí Farhad Safinia (napísal Apocalypto), ktorý sa spoločne s Johnom Boormanom (Excalibur, Hope and Glory) a Toddom Komarnickim (Sully) postaral aj o scenár. Vo filme si zahrá aj Natalie Dormer.

Seriálová komédia o upíroch nás rozosmeje už o mesiac

Nadchádzajúci seriál What We Do in the Shadows, ktorý bude vychádzať z rovnomenného filmu od dvojice Jemaine Clement a Taika Waititi, sa pripomína ďalšou ukážkou. Príbeh nám predstaví štyroch spolubývajúcich upírov a premiéry sa dočkáme 27. marca (březen) 2019. Prvá séria bude pozostávať z 10 epizód.

Anya Taylor-Joy si zahrá v novinke Edgara Wrighta

V chystanom psychologicko-hororovom thrilleri Last Night in Soho od režiséra snímok Baby Driver či Shaun of the Dead si jednu z hlavných úloh strihne kráska Anya Taylor-Joy (Split, The Witch). Príbeh snímky sa bude odohrávať v Londýne. Wright napísal scenár spoločne s Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful) a štart natáčania je naplánovaný na toto leto.

Raňajky (štvrtok)
Raňajky (štvrtok) Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia