Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2019, 15:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tony a Steve idú spolu do boja proti Thanosovi ako Iron Man a Captain America. Sleduj epický trailer pre Avengers: Endgame!

Tony a Steve idú spolu do boja proti Thanosovi ako Iron Man a Captain America. Sleduj epický trailer pre Avengers: Endgame!
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Množstvo nových záberov sprevádza deň, odkedy sa v USA začína s predajom lístkov.

Marvel Studios nečakane vypustilo nový trailer pre Endgame. Urobilo tak v deň, kedy sa do obehu dostávajú lístky. Už čoskoro tak budeme počuť prvé správy o tom, ako šialene rýchlo sa vypredávajú. Presne tomu napomáhajú aj nové zábery. V nich sa Avengers dávajú dokopy, Nebula a Tony sa vracajú na Zem a spoločne sa postavia Thanosovi. Trailer je nabitý množstvom skvelých momentov a teraz si už len želáme, aby ich strihači začali recyklovať a neukázali nič nové. 

Ak sa zaujímaš o ďalšie informácie, teórie a podobne, klikaj na toto vlákno, respektíve na články tu, tutu alebo tu. Režírujú opäť Joe a Anthony Russovci podľa scenára od Christophera Markusa a Stephena McFeelyho (Winter Soldier, Civil War, Infinity War). Snímka by vo finále mohla mať aj celé 3 hodiny. Premiéra sa uskutoční 25. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia