Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 0:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

4. séria Stranger Things možno dorazí až v roku 2021. Vieme, aká bude dlhá a kedy sa začne natáčať

4. séria Stranger Things možno dorazí až v roku 2021. Vieme, aká bude dlhá a kedy sa začne natáčať
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix plánuje natočiť 4. sériu poriadne a nechce sa nikam ponáhľať.

Po dlhšej odmlke sme späť s Raňajkami s Filmkultom. Dnes bude hlavným bodom správ 4. séria Stranger Things. 

Natáčať sa začne v januári 2020

Štáb a herci budú mať plné ruky práce až do augusta. Smutnou správou k neskoršiemu vydaniu 4. série je aj to, že bude mať len 8 epizód. Také dlhé boli aj 1. a 3. séria, pričom 2. mala 9 epizód. 

Hugh Jackman a Daniel Wu natočia akčné sci-fi

Daniela Wu môžeš poznať z AMC, konkrétne zo seriálu Into the Badlands. Teraz sa pripája k Hughovi Jackmanovi a Rebecce Ferguson v sci-fi The Reminiscence To bude režírovať Lisa Joy, jedna z tvorcov seriálu Westworld.

Nový trailer pre The Aeronauts

V dobrodružnom biografickom filme sa príbeh sústredí na pilotku balóna Ameliu Wren (Felicity Jones) a meteorológa Jamesa Glaishera (Eddie Redmayne), ktorí sa spolu v roku 1862 vydali na cestu rozšíriť ľudské poznanie a vyletieť vyššie, než ktokoľvek predtým. Scenár aj réžiu mal pod palcom Tom Harper (Peaky Blinders, Misfits) a premiéry na Prime Video sa dočkáme 20. decembra (prosinec) 2019.

Trial of Chicago 7 od Aarona Sorkina naberá ďalšie herecké hviezdy

K dráme sa pripájajú aj Michael Keaton, Thomas Middleditch či Max Adler. Okrem nich uvidíme aj hercov, ako Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Yahya Abdul-Mateen II, Joseph Gordon-Levitt, Jeremy Strong, Michael Keaton, William Hurt, Mark Rylance, Frank Langella, Ben Shenkman, Alex Sharp či Kelvin Harrison Jr. Príbeh nás zavedie do roku 1968, kedy skupina protestujúcich narušila zhromaždenie americkej Demokratickej strany. Výsledkom bol násilný stret s políciou, po ktorom bolo obvinených 8 policajtov a 8 protestujúcich.

Finálny trailer pre Knives Out sľubuje detektívnu zábavu

Rian Johnson sa už v novembri predstaví so svojím prvým filmom po The Last Jedi. Knives Out vyzerá skutočne dobre, má nesmierne nabité herecké obsadenie a aj dnešný trailer je prísľubom, že by si mal začať rozmýšľať o návšteve kina.

Domov
Zdieľať
Diskusia