Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Asus. 
28. októbra 2019, 19:49
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Leoš Mareš bol na počítačových hrách závislý, Jirka Král má hernú zostavu za milión

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ako to vyzeralo na obrovskej hernej udalosti s názvom For Games, ktorá sa konala nedávno v Prahe? Sleduj reportáž a dozvieš sa.

Nedávno sa v Prahe konala herná udalosť For Games 2019, na ktorej sme si aj my mali možnosť zahrať počítačové hry proti profesionálom a vyskúšať si tak na chvíľu život v koži tých, ktorí objavili vášeň v e-sports. Bližšie sme sa pozreli aj na nové vychytávky od technologického giganta ASUS a, samozrejme, sme popri tom všetkom stihli vyspovedať návštevníkov. 

Medzi nimi nechýbal ani známy, dnes už bývalý youtuber, ktorý nám prezradil aj to, aký je jeho rekord v hraní počítačových hier. Dostali sme sa aj k téme, koľko je ochotný minúť za počítačovú zostavu a či chystá v dohľadnej dobe svadbu. 

Okrem neho sme odchytili aj Menta alebo Alkana, ktorí patria medzi najznámejších českých youtuberov. Tí nám okrem otázok týkajúcich sa hier odpovedali na to, aké sú ich obľúbené tenisky. Milým prekvapením bolo aj stretnutie s Leošom Marešom, ktorého na udalosť dotiahol syn. 

Odporúčané
Slováci nemajú problém minúť za herné počítače tisícky eur. Priznávajú, že im online svet ukradol veľa voľného času Slováci nemajú problém minúť za herné počítače tisícky eur. Priznávajú, že im online svet ukradol veľa voľného času 21. októbra 2019, 12:26
Domov
Zdieľať
Diskusia