Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 12:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slováci nemajú problém minúť za herné počítače tisícky eur. Priznávajú, že im online svet ukradol veľa voľného času

TECH
Uložiť Uložené

Jedným dychom však dodávajú, že aspoň mali možnosť spoznať množstvo ľudí, ktorí sú dnes ich kamarátmi.

Aj Slovensko už má možnosť hostiť atraktívne udalosti pre fanúšikov elektronických športov, medzi ktoré patrí aj  Y-fest. Na ročníku 2019 sme, samozrejme, nemohli chýbať, keďže nás zaujíma, ako tento svet vlastne funguje. Šajmo si pre hráčov pripravil hneď niekoľko náročných otázok, aby si sa dozvedel, koľko sú ochotní minúť na svoje herné počítače a aký výkon v konečnom dôsledku majú. 

Tiež nás zaujímalo, či si fanúšikovia počítačových hier uvedomujú, aké výhody a nevýhody ich vášeň so sebou nesie. Vo všeobecnosti sa síce väčšina zhodla, že pri hrách trávia veľa času, jedným dychom zároveň dodávajú, že spoznali množstvo ľudí, ktorí sú dnes ich dobrými kamarátmi. 

Vo videu uvidíš aj niekoľko vtipných momentov, napríklad keď Šajmo objaví na udalosti malý tank alebo sa mu do uší dostane skratka, ktorú pred tým, pravdepodobne, nepočul. 

Odporúčané
Aký máš počítač a koľko stál? Vášnivých hráčov sme sa pýtali, či by vymenili frajerku za PC Aký máš počítač a koľko stál? Vášnivých hráčov sme sa pýtali, či by vymenili frajerku za PC 31. mája 2019, 12:25
Domov
Zdieľať
Diskusia