Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2019, 11:28
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Dostal 25 rokov basy, polícii unikal 10 rokov. Teraz ho našli v Trnave

NEWS
Uložiť Uložené

Muž bol odsúdený na 25 rokov za pokus o vraždu a nedovolené ozbrojovanie.

Slovenská polícia zadržala muža, ktorý spravodlivosti unikal 10 rokov. 39-ročného Marcela Kolesíka našli v Trnave cieľoví pátrači Úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru, prezývaní aj ako "Lovci lebiek". Už sedí vo väzení v Leopoldove.

Odsúdili ho pred rokmi za pokus o vraždu spolu so zločinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Dostal výnimočný trest 25 rokov.

Polícia na svojom Facebooku informuje, že si požičal peniaze a na miesto ich vrátenia na poškodeného muža niekoľkokrát vystrelil.   

„Jeho zadržanie je dôkazom, že na každého živého zločinca na úteku raz dôjde,“ píše polícia. Informuje však tiež o tom, že muž by mal si mal po dolapení odsedieť iba pôvodných 25 rokov, na ktoré ho odsúdil pôvodný rozsudok. 

Odporúčané
13-ročné deti na brannom cvičení užívali omamnú látku, zasiahla bratislavská polícia. Peniaze mali od rodičov, ale na knihy 13-ročné deti na brannom cvičení užívali omamnú látku, zasiahla bratislavská polícia. Peniaze mali od rodičov, ale na knihy 24. októbra 2019, 19:01

Za dekádu pobytu na slobode namiesto nástupu do vezenia teda zrejme nedostane nič navyše. Kolesík podľa polície niekoľkokrát výrazne zmenil svoj vzhľad.  

Domov
Zdieľať
Diskusia