Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2019, 23:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Lodný kapitán The Rock a kráska Emily Blunt sú v dobrodružnej disneyovke napadnutí hordou indiánov

Lodný kapitán The Rock a kráska Emily Blunt sú v dobrodružnej disneyovke napadnutí hordou indiánov
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY JUNGLE CRUISE
Uložiť Uložené

Dwayne Johnson sa po druhej časti Jumanji opätovne pozrie do útrob džungle.

Dwayne Johnson alias The Rock si v novinke Jungle Cruise zahral postavu kapitána lode. Jeho pasažiermi sa stanú bohatá výskumníčka Lily (Emily Blunt) a jej brat McGregor (Jack Whitehall). 

Táto trojica sa bude spoločne plaviť s jasným cieľom, ktorým je nájdenie kúzelného stromu. Do cesty sa im v amazonskej džungli postavia miestni domorodci, nebezpečná zver, no počítať môžeme s ďalšími nástrahami, ktoré nám debutová upútavka zatiaľ neukázala.

Milovníci komediálneho a dobrodružného žánru si zrejme pri Jungle Cruise prídu na svoje, ale na predbežné posudzovanie kvalít je zatiaľ príliš skoro. Čerstvý trailer nám toho popravde zas tak veľa neukázal, a tak si budeme musieť zrejme počkať na ďalšie upútavky a ukážky. S dvojkou Emily Blunt a The Rockom by sme sa ale azda mohli dočkať slušnej popcornovej zábavy.

Film režíruje 45-ročný Španiel Jaume Collet-Serra (horor Orphan, The Shallows s Blake Lively či The Commuter s Liamom Neesonom). Scenár napísala trojica Glen Ficarra (komédia I Love You Phillip Morris s Jimom Carreym a Ewanom McGregorom), Michael Green (Blade Runner 2049, Logan) a John Requa (I Love You Phillip Morris). Premiéra v českých a slovenských kinách je plánovaná na 23. júla (červenec) 2020. Viac informácií o filme nájdeš tu.

Prvý plagát

Jungle Cruise
Jungle Cruise Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia