Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 8:54
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Maisie Williams priznala, že sa počas nakrúcania Game of Thrones hanbila za svoje telo. Dnes sa učí prijať sa taká, aká je

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Detské hviezdy to jednoducho nemajú ľahké.

Maisie Williams nepochybne poznáš z megahitu Game of Thrones. Mladá herečka svoju kariéru odštartovala v úlohe Arye Stark vo veku 14 rokov, sériu ukončila začiatkom tohto roka. Dá sa teda povedať, že počas nakrúcania vyrástla.

Dospievanie však malo dopad aj na jej kostýmy a pohľad na svoje vlastné telo. Viac o tom prezradila v známom videoformáte časopisu Vogue, ktorý Maisie sledoval počas parížskeho týždňa módy. V rozhovore priznala, že práca na postave Arye Stark nebola vždy jednoduchá.

Musela svoje telo schovávať

Vo videu Maisie hovorí o zmenách, ktorými si prešlo jej telo. Okolo druhej alebo tretej série sa začalo prirodzene meniť. „Dospievala som, vyzerala som žensky, no Arya sa v tom čase ešte prezliekala za chlapca, mala krátke vlasy,“ spomína na obdobie počas nakrúcania. Okrem toho, že jej maskéri pokryli tvár špinou, podľa slov mladej herečky jej tiež mejkapom upravovali nos a sťahovali hrudník, aby schovali jej prsia. „Šesť mesiacov v roku som sa cítila strašne, hanbila som sa za svoje telo,“ priznala.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Toto je nová fáza v obliekaní

„Je to dobrý pocit, mať skutočný pás a jednoducho prijať telo, ktoré mám,“ hovorí o novej, ženskej fáze vo svojom obliekaní. Maisie je známa svojim vkusom, rada skúša nové veci, aj tie bláznivejšie. Po skončení slávnej série experimentuje viac s farbou vlasov či mejkapom, mnohé dievčatá jej závidia husté, predsa však jedinečné ženské obočie.

Radosť zo ženskosti sa snaží prenášať aj na červený koberec. Vyzdvihuje svoje čierne šaty, ktoré mala na sebe počas uplynulých Emmy's. Šaty sú výsledkom spolupráce Reubena Selbyho (ktorého vidieť aj vo videu) a JW Andersona. „Vidíte, mám ženské telo. Aké vzrušujúce,“ počuť Maisie so smiechom, keď ukazuje fotografiu svojich šiat.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Pozri si celé video s Maisie tu:

Domov
Zdieľať
Diskusia