Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 11:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Japonská aerolinka pri nákupe letenky oznámi, kde budú posadené deti. Už sa viac nemusíš trápiť hlasným krikom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V snahe pomôcť tým, ktorí majú problém rešpektovať hlasný detský plač, vymyslela aerolinka naozaj efektívne riešenie.

Japonská aerolinka prichádza s riešením pre všetkých, ktorí vo svojej prítomnosti nestrpia plačúce dieťa, obzvlášť nie na palube lietadla. Od teraz ponúka všetkým pasažierom možnosť pri rezervovaní sedadla vidieť, kde budú umiestnené deti do dvoch rokov, informuje CNN.

Preprava lietadlom je pre mnohých ľudí samá o sebe stresovou záležitosťou. Riešime, ako vo veľkej hale nájsť správne brány, kontroly batožiny, bojíme sa, aby lietadlo nemalo meškanie a keď si konečne sadneme na svoje nie právne najpohodlnejšie miesto, chceme pokoj.

Odporúčané
Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje 22. novembra 2018, 16:10

Skoro každý, kto už mal na dlhšom lete možnosť zažiť plačúce dieťa, už pravdepodobne vie, že nie je veľa horších vecí. Práve spánok je totiž jedinou možnosťou, ako nám môže let zbehnúť najrýchlejšie a prenikavý detský plač je zase jeho najväčším nepriateľom.

V niektorých prípadoch sa aj napriek tomu môžu ešte okolnosti zmeniť, napríklad, bude musieť spoločnosť narýchlo vymeniť pokazené lietadlo. Reakcie verejnosti sú zatiaľ zmiešané, obzvlášť samotní rodičia malých detí dostávajú pocítiť, že sú pre ostatných problémom. 

Samozrejme, našli sa aj odporcovia tohto nápadu. „Chcem podobnú mapu, aby som sa vyhol takým hlupákom, ktorí nerozumejú, že deti plačú. Obzvlášť vo výške viac ako 6 kilometrov, kde je pre ne zvláštny tlak.“ 

Anketa:
Prijal by si podobné značenie aj u nás?
Áno
Nie
Áno
93 %
Nie
7 %
Domov
Zdieľať
Diskusia