Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2019, 14:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Adam Sandler je podvodník a gangster, ktorý ako klenotník okráda svojich klientov

Adam Sandler je podvodník a gangster, ktorý ako klenotník okráda svojich klientov
Zdroj: A24 / Netflix
FILMY A SERIÁLY UNCUT GEMS
Uložiť Uložené

Zdá sa však, že sa mu jeho plán v určitom bode pokazí.

Adam Sandler známy prevažne z odľahčených komédií sa tentokrát vrhne do žánru kriminálneho thrilleru, kde stvárni klenotníka Howarda Ratnera. V rámci jeho práce na pravidelnej báze uspokojuje bohatú klientelu z New Yorku. Tú sa však jedného dňa rozhodne okradnúť, aby ich majetok vsadil do riskantnej hazardnej hry.

Ako si už ale ľahko domyslíš, klienti od neho začnú požadovať svoje zbožie, čím v konečnom dôsledku Howard neohrozí len seba, ale taktiež svoju rodinu. Z traileru je jasné, že dostane minimálne poriadny výprask.

Neustále si však dokáže na tvári udržiavať svoj charakteristický úsmev, čím môže divákom pripomínať takzvané „sandlerovky“. Nenechaj sa však oklamať, Uncut Gems bude poriadne drsnou jazdou plnou násilia a vulgarizmov.

I keď sa Sandler preslávil najmä v humornom žánri komédií, dokáže veľmi slušne stvárniť aj serióznejšie postavy. Za príklad si určite spomeňme skvelú drámu Reign Over Me (2007), kde si zahral po boku Dona Cheadla, Jady Pinkett Smith či Liv Tyler. Okrem Adama Sandlera v Uncut Gems uvidíš hercov, ako Julia Fox, Kevin Garnett, Idina Menzel, LaKeith Stanfield a ďalších.

Odporúčané
Recenzia: Adam Sandler predvádza v Uncut Gems herecký galakoncert. Geniálny film ti svojou energiou a tempom nedá vydýchnuť Recenzia: Adam Sandler predvádza v Uncut Gems herecký galakoncert. Geniálny film ti svojou energiou a tempom nedá vydýchnuť 1. februára 2020, 15:35

Uncut Gems od režisérov Bennyho a Josha Safdie (Good Times s Robertom Pattinsonom) si na Rotten Tomatoes udržuje od kritikov viac než slušný, priemerný rating 8,5/10. Snímka sa pred nedávnom premietala na americkom Telluride Film Festival a kanadskom Toronto International Film Festival. Premiéra v USA je plánovaná na koniec roku 2019 a dátum premiéry na Slovensku a v Česku nebol zatiaľ oznámený.

Domov
Zdieľať
Diskusia