Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2019, 12:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Do hlavy sa mu zasekla kotva, niekoľko dní na to už dokázal chodiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tomu sa povie šťastie v nešťastí.

Do jeho hlavy narazila kotva, ktorá mladému mužovi značne zdeformovala hlavu. Napriek tomu je však 14-ročný Caleb Bennett ako zázrakom živý a zdravý, píše CNN. Udalosť sa odohrala počas toho, ako si Caleb so svojimi priateľmi a bratom užíval oddychové rybárčenie.

Kotva z lode Caleba v deň incidentu zasiahla priamo do čela a zasekla sa mu v lebke. „Ihneď, ako som si na miesto položil ruky, cítil som o čo ide a uvedomil som si, že sa kotva do mojej hlavy zasekla pomerne hlboko,objasnil situáciu pre Johns Hopkins All Children’s Hospital Caleb s tým, že v momente zachoval pokoj a kamarátom povedal, aby zavolali 911, inak zomrie.

Jeho priatelia pochopiteľne ihneď privolali pomoc. Doktori sa obávali, že zranený mladý muž nebude po prebudení z umelého spánku rozprávať či chodiť. 5 dní po tom, ako sa prebral, už ale Caleb stál na nohách.

Nikdy som nevidel niekoho s takýmto zranením odísť z nemocnice bez takmer akéhokoľvek neurologického narušenia. Je to prípad jeden z milióna,“ cituje vyjadrenie Calebovho doktora People.

Nemôžem uveriť tomu, že som mal v hlave kotvu. Je to dosť šialené. Moji kamaráti mi teraz hovoria Anchorman (poznámka redakcie – anchor je v preklade kotva), takže je to celkom cool, zabáva sa v súčasnej dobe na celej situácii Caleb.

Odporúčané
Leteli sme s jedným z najlepších pilotov vetroňov u nás, ktorý lietal aj v Afrike. Povinne aj s vreckom, ak by zradil žalúdok Leteli sme s jedným z najlepších pilotov vetroňov u nás, ktorý lietal aj v Afrike. Povinne aj s vreckom, ak by zradil žalúdok 21. septembra 2019, 11:02
Domov
Zdieľať
Diskusia