Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2019, 23:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvel sa údajne snaží presvedčiť Hugha Jackmana, aby v MCU hral Wolverina

Marvel sa údajne snaží presvedčiť Hugha Jackmana, aby v MCU hral Wolverina
Zdroj: Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bolo by úžasné, ak by sa Hugh Jackman dokázal vrátiť do formy a oživiť MCU.

Server We Got This Covered opäť prichádza so zaujímavou špekuláciou. Sem-tam zvyknú pridať nejakú až príliš dobre znejúcu novinku nielen zo sveta MCU, a tak je ťažké veriť im. Najnovšie sa opierajú o neznámy youtube kanál Lords of the Long Box, v ktorom odznie, že Marvel Studios opätovne skúša presvedčiť Hugha Jackmana, aby si nasadil adamantiové drápy a vžil sa do kože Logana. Vzhľadom na zdroj je ale treba tieto informácie brať s rezervou.

Bolo by síce pekné, ak by sa Jackmanov Wolverine znova ukázal na plátne, ale rozlúčili sme sa s ním naozaj kvalitne a bolo by nevhodné podkopávať to krásne finále a vlastne aj celého Logana. Jackman už v minulosti hovoril, že by uvažoval o návrate k role, ak by sa X-Men vrátili do Marvelu a mal by možnosť stretnúť sa s Avengermi (a rozdať si to s Hulkom).

Odporúčané
Refresher v roku 2014 Refresher v roku 2014 2. januára 2014, 22:39

Netreba zabúdať, že pred pár dňami sme tu mali práve špekuláciu o tom, že Marvel chce Wolverina v MCU predstaviť práve v súboji s Hulkom. Jackman však už dlhú dobu tvrdí, že táto loď už odplávala. 50-ročný herec to už má s fyzickou náročnejšie a zrejme by sa mu nechcelo ísť do ďalšej šialenej makačky v posilke. 

Domov
Zdieľať
Diskusia