Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. januára 2014, 22:39
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Refresher v roku 2014

REFRESHER
Uložiť Uložené

V Novom roku sa môžete tešiť na ešte viac podobných článkov. Refresher sa posnaží zrecenzovať všetky väčšie filmové releasy, neostanú pozadu ani hudobné projekty zo Slovenska ale aj zahraničia a taktieź sa môžete tešiť aj znova o niečo širší záber, čo sa

Refresher v roku 2014

Vždy sa zdá, ako by to bolo len včera, keď prichádzal nový rok naposledy. Máme za sebou ďalší skvelý a úspešný rok v každom smere. Aj keď bol článok napísaný istú chvíľu, dostáva sa online až teraz, trocha neskôr ako plánovane. Zopakuj si s nami, čo sa u nás udialo za posledných 365 dní.

Naďalej sa nám darí vás, našich návštevníkov, udržovať fresh, keď priemerný počet článkov za deň je stále nad 10 a jednoznačne prinášame jeden z najrôznorodejších obsahov na slovenskom internete. Skutočne veľký počet autorských článkov, či už sú to recenzie albumov, filmov, rôzne seriály našich autorov, ktoré vás naďalej neprestávajú baviť a tešia sa veľkej popularite, “klikanosti” a vyvolávajú u vás diskusie plné vycibrených názorov a konštruktívnej kritiky (áno, skutočne čítame všetky komentáre a počúvame vás) popri článkoch prinášajúcich zaujímavosti a informácie z celého sveta.

V priebehu 2014 sa môžete tešiť na ešte viac našich autorských článkov. Refresher sa posnaží zrecenzovať všetky väčšie filmové releasy, neostanú pozadu ani hudobné projekty zo Slovenska ale aj zahraničia a taktiež sa môžete tešiť aj znova o niečo širší záber, čo sa týka hudobných žánrov, rozhovory s hudobníkmi a s rôznymi osobnosťami.

Naše unikátne projekty naďalej ostanú (odhliadnuc od článkov na webe), no tento rok taktiež pribudli aj nové projekty ako “Križujeme mapu” kde vám približujeme jeden deň interpretov s koncertom, vrátili sme sa k nášmu starému dobrému štýlu rozhovorov, fotíme outfity v uliciach a dávame možnosť ľudom prezentovať sa so svojimi outfitmi. Máme samozrejme na tento rok viacero noviniek, ktoré je ale príliš skoro prezrádzať.

Znova sa nám podarilo zvýšiť návštevnosť z roku na rok o neskutočné čísla, zo 4 000 000 návštev v minulom roku na viac ako 16 000 000. Stabilne naša stránka zaznamenáva 50 000 návštev denne, no našli sa aj dni, keď návštev bolo za jeden deň 140 000.

Teší nás, že inšpirujeme a motivujeme mnoho ľudí. Svedčí o tom aj skutočnosť počtu nových webov na Slovensko-Českom internete, ktoré sú jasne obohatené o “príchuť refresheru”. Stalo sa tak hlavne v roku 2013, keď ich vyrástlo ako húb po daždi, no to je len dobré a držíme im palce. Aspoň sa niečo deje a motivuje nás to naďalej ostať fresh, najlepším a stále ukazovať, ako sa to robí. V čase keď vznikol refresher, žiadny podobný portál neexistoval a chýbal. Teraz je tu refresher a toľko podobných webov, že je ich náročné spočítať. Shout out to doba.sk (duon) a shiz.sk (kuxo), to sú weby, ktoré sú tu s nami od začiatkov a idú si svoje, rovnako ako my.

Získali sme za posledný rok veľa silných partnerov, ktorí nám pomáhajú rásť. Nadchádzajúci rok môžete znova očakávať inovácie a vylepšenia na stránke čo sa týka vzhľadu, fungovania ale samozrejme aj obsahu.

Touto cestou by sme sa chceli znova poďakovať každému, kto nás navštevuje, hovorí o nás ľudom okolo seba, “lajkuje” a komentuje naše články, prípadne ich zdieľa. Pomáha nám to ďalej prinášať tieto články, takže v tom smelo pokračujte.

Redakcia refresher.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia