Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2019, 8:19
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Tínedžer zomrel hodinu po tom, ako zjedol hamburger. V menu bolo napísané, že neobsahuje alergény

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Byron je v Londýne obľúbená sieť reštaurácií.

Owen Carey šiel osláviť svoje 18. narodeniny. Vybral sa do reštaurácie Byron, kde si objednal hamburger. Zamestnancov sa spýtal, či si ho vzhľadom na svoju alergiu môže dať. Všetko sa zdalo byť v poriadku, tak mu pripravili objednávku. Hodinu po tom, ako dojedol, zomrel. Štátny úradník, ktorý prípad preveroval, potvrdil, že mladík bol uvedený do omylu, píše CNN.

Smutný príbeh sa odohral v roku 2017. Owen si objednal chicken burger s marinádou, ktorá obsahovala mliečny produkt. „Menu neobsahovalo informácie o alergéne,“ napísal obhliadač mŕtvol Briony Ballard teraz vo svojom stanovisku. „Jedlo pritom obsahovalo alergény. To spôsobilo, že zosnulý dostal anafylaktický šok, v dôsledku ktorého zomrel.“

Odporúčané
Vegánka žalovala susedov, pretože z ich domu cítila vôňu mäsa. Ľudia na protest organizujú veľkú BBQ párty pred jej domom Vegánka žalovala susedov, pretože z ich domu cítila vôňu mäsa. Ľudia na protest organizujú veľkú BBQ párty pred jej domom 7. septembra 2019, 12:29

Byron je v Londýne obľúbená sieť reštaurácií. Len v hlavnom meste Spojeného Kráľovstva má vyše 30 pobočiek. „Je nám veľmi ľúto a sme nešťastní, že sa počas Owenovej návštevy nenaplnili vysoké štandardy komunikácie s našimi zákazníkmi,“ uviedol CEO spoločnosti Simon Wilkinson.

Domov
Zdieľať
Diskusia