Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2019, 15:12
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Bill Gates odhalil, ktorú vlastnosť vždy závidel Stevovi Jobsovi

TECH APPLE BILL GATES NETFLIX STEVE JOBS
Uložiť Uložené

Rozhovor pre prebiehal tesne pred štartom dokumentu o Gatesovom živote na Netflixe.

Bill Gates a Steve Jobs sú dve legendy technologického sveta. Gates stál za naprogramovaním operačného systému Windows a veľkou mierou sa tak pričinil o popularitu a dostupnosť počítačov v ich súčasnej podobe, Jobs zas po svojom návrate postavil na nohy v tom čase zomierajúce Apple

V rozhovore pre Wall Street Journal teraz Bill Gates odhalil, že Jobsovi vždy závidel jeho rečnícke schopnosti. Nikto vraj na seba nedokázal strhnúť pozornosť tak ako on, hoci by rozprával o tých najnudnejších veciach na svete. 

Bill Gates odhalil, ktorú vlastnosť vždy závidel Steve Jobsovi
Bill Gates odhalil, ktorú vlastnosť vždy závidel Steve Jobsovi Zdroj: Flick.com/whatcounts

„Vždy v tom bol akýsi prirodzený. Dokázal zhypnotizovať ľudí na smrť, ak sa ocitli v hľadisku,“ vraví Gates.

„Prial by som si, aby som tiež mohol byť taký magický, pretože mám veci, ktoré môžu mať v určitom smere väčší dopad a potrebujem si byť istý, že nebudú ignorované,“ dodáva v narážke na svoje súčasné charitatívne aktivity. 

Odporúčané
Apple predstavil iPhone 11, iPhone 11 Pro a veľký 11 Pro Max Apple predstavil iPhone 11, iPhone 11 Pro a veľký 11 Pro Max 10. septembra 2019, 19:57

Cult of Mac pripomína že, Gates, ktorého nadácia sa venuje boju proti detskej obrne a čisteniu pitnej vody v chudobných oblastiach sveta, sa s Jobsom pred jeho smrťou nakoniec spriatelil. 

Rozhovor pre Wall Street Journal bývalý šéf Microsoftu poskytol aj preto, že 20. septembra na Netflixe štartuje dokument o jeho živote nazvaný Inside Bill's Brain. Trojdielna miniséria vychádza v rovnaký deň, v ktorý do predaja dorazia nové iPhony. 

Domov
Zdieľať
Diskusia