Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. septembra 2019, 12:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Horor o Jankovi a Marienke s desivou ježibabou sa ti dostane pod kožu

Horor o Jankovi a Marienke s desivou ježibabou sa ti dostane pod kožu
Zdroj: United Artists Releasing
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hviezda hororu It sa znova púšťa do temného hororového žánru.

Sophia Lillis na nás stiahla svoju pozornosť filmovým spracovaním Kingovho IT (recenziu na druhú časť nájdeš tu). V Gretel & Hansel: A Grim Fairy Tale stvárni postavu Marienky, ktorá sa so svojím bratom Jankom dostane k chalupe s nebezpečnou ježibabou.

Rozprávku o Perníkovej chalúpke od bratov Grimmovcov ale určite dobre poznáš, a tak azda nemusíme ani zdôrazňovať, aké sú úmysly zlovestnej čarodejnice. Debutový teaser trailer ťa od úplneho začiatku vtiahne svojou mrazivou atmosférou a je viac než nad slnko jasné, že táto filmová adaptácia už rozhodne nebude pre deti.

Film režíruje Osgood Perkins (The Blackcoat’s Daughter s Emmou Roberts a Kiernan Shipkou či I Am the Pretty Thing that Lives in the House Read) a scenár k snímke napísal Rob Hayes (Chewing Gum).

Janka si v hororovej verzii rozprávky zahrá Sammy Leakey (MotherFatherSon), starú bosorku stvárni Alice Krige (Silent Hill) a jej mladú verziu bude predstavovať Jessica De Gouw (Arrow). Ďalej vo filme uvidíš Charlesa Babalola, Iana Kennyho a ďalších. Do slovenských kín sa Gretel & Hansel dostane 13. februára (únor) 2020. V Česku bude mať film premiéru 5. marca (březen) toho istého roku.

Odporúčané
Jude Law ako Dom Hemingway v traileri Jude Law ako Dom Hemingway v traileri 23. septembra 2013, 18:41
Domov
Zdieľať
Diskusia