Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 20:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ktorá speváčka zarobila za posledný rok najviac? Niektoré prídu k desiatkam miliónov bez toho, aby vôbec vydávali hudbu

HUDBA
Uložiť Uložené

Forbes zverejnil rebríček desiatky najlepšie zarábajúcich popových speváčok za posledný rok.

Forbes zverejnil aktuálny rebríček zárobkov svetových speváčok za uplynulý rok. Dáta sa týkajú obdobia v rozmedzí júna 2018 až júna 2019 a celkové sumy sú uvádzané pred zdanením. Taktiež nie sú znížené o poplatky pre agentov, manažérov a právnikov. Magazín pracoval z údajmi získanými z agentúr Nielsen Music a Pollstar, ruku k dielu pridali aj samotné hviezdy a taktiež hudobní experti. 

Rebríčku výrazne kraľuje Taylor Swift, ktorá počas uplynulých 12 mesiacov podpísala výhodnú zmluvu s vydavateľstvom a taktiež absolvovala veľmi úspešné turné. Taktiež prebiehali prípravy na nový album, z ktorého sa v súčasnosti predalo zatiaľ najviac kusov v rámci všetkých amerických interpretov v roku 2019. 

Odporúčané
Rihanna usilovne pracuje na albume, chce dieťa a je hanblivá. V otvorenom rozhovore prezrádza veľa noviniek Rihanna usilovne pracuje na albume, chce dieťa a je hanblivá. V otvorenom rozhovore prezrádza veľa noviniek 11. júna 2019, 14:20

Na druhom mieste sa nachádza Beyoncé, ktorej zárobky nedosahujú ani polovicu v porovnaní s Taylor Swift. Väčšina pochádza z turné s manželom JAY-Zm a projektu v spolupráci s Netflixom. Nasleduje Rihanna na treťom mieste vďaka spolupráci s módnym gignatom LVMH. Bude však zaujímavé sledovať, čo sa stane v nasledujúcom roku po vydaní jej avizovaného projektu po dlhšej pauze.  

Nováčikom v najlepšie zarábajúcej desiatke je Ariana Grande, ktorá poskočila hneď na šieste miesto medzi skúsené kolegyne. V jej prípade môžeme očakávať, že sa vďaka dvom posledným projektom a turné dostane ešte podstatne vyššie. 

Odporúčané
Ariana Grande sa 2 roky po výbuchu vrátila do Manchestru na dúhový Pride: Ako tínedžerka som hrávala v gay baroch, zaspomínala Ariana Grande sa 2 roky po výbuchu vrátila do Manchestru na dúhový Pride: Ako tínedžerka som hrávala v gay baroch, zaspomínala 27. augusta 2019, 12:06
1. Taylor Swift – 185 miliónov dolárov
2. 
Beyoncé – 81 miliónov dolárov
3. Rihanna
– 62 miliónov dolárov
4. Katy Perry
– 57,5 miliónov dolárov
5. Pink
– 57 miliónov dolárov
6. Ariana Grande
– 48 miliónov dolárov
7. Jennifer Lopez
– 43 miliónov dolárov
8. Lady Gaga
– 39,5 miliónov dolárov
9. Celine Dion
– 37,5 miliónov dolárov
10. Shakira
– 35 miliónov dolárov
Domov
Zdieľať
Diskusia