Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2019, 20:12
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Traja Taliani si chceli z lesov odniesť vyše 60 kg hríbov, všetko im zhabala polícia a úlovok darovala dôchodcom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Z tirolských lesov si môžeš odniesť podľa zákona maximálne 2 kg na osobu.

Nie len slovenská polícia pridáva na sociálne siete zaujímavé fotografie. Aktívna je aj tá tirolská v susednom Rakúsku. Na Facebook včera zavesili dve fotografie, na ktorých sú odfotené plné tašky húb. V statuse píšu, že úlovok vážil 62 kíl a zhabali ho trom Talianom. Huby následne odovzdali miestnemu domu sociálnych služieb.

To, že nelegálne hubárčenie v tamojších horách nie je ničím nezvyčajným, potvrdzuje aj fakt, že onedlho chytili ďalších hubárov. Tí si zas chceli odniesť 41,7 kg hríbov. Opäť to boli Taliani, pár vo veku 56 a 46 rokov, uvádzajú na svojom webe.

Odporúčané
Kmene v Amazonskom pralese so slzami v očiach pozorujú hrozivé požiare. Video zachytáva utrpenie pôvodných obyvateľov Kmene v Amazonskom pralese so slzami v očiach pozorujú hrozivé požiare. Video zachytáva utrpenie pôvodných obyvateľov 25. augusta 2019, 12:09
Domov
Zdieľať
Diskusia