Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Red Bull. 
22. augusta 2019, 17:00
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Rapová búrka na Grape priniesla rekordný Glebov koncert. Na Red Bull Karose sa ukázali legendy aj ich nástupcovia

REFRESHER GLEB RED BULL
Uložiť Uložené

Grape 2019 rozšíril v aktuálnom roku svoju multižánrovosť a ešte viac sa otvoril domácemu rapu. Ako to vyzeralo na Red Bull Rapstorm Stage?

 

 Grape 2019 svoj program v aktuálnom roku obohatil aj o Red Bull Rapstorm Stage, na ktorom sa počas dvoch dní a večerov predstavilo množstvo českých a slovenských interpretov rapového žánru. Okrem legiend ako PSH alebo Indy a DJ Wich predviedli svoje shows aj mladšie pušky, ktoré reprezentoval napríklad Maniak alebo Matys

Nechýbali skoro všetci členovia labelu Ty Nikdy na čele s Ideom a suverénne najväčší crowd pod ikonickou Red Bull Karosou si užil Gleb, ktorý na piešťanskom letisku odprezentoval album Gauč Storytelling. Podobne ako na Pohode, aj v tomto prípade si pripísal dôležitý míľnik a posunul tak svoj žáner o niečo ďalej. 

My sme v rámci reportáže oslovili návštevníkov rapovej búrky, ktorí nám prezradili, že obohatenie lineupu prijali všetkými desiatimi. Pripravili sme si pre nich malý kvíz a v závere sme vyspovedali aj samotného Gleba a taktiež Veca, ktorý na Grape 2019 prišiel spoločne s Tonom S. ako Ultrazvuk. 

Domov
Zdieľať
Diskusia