Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 16:24
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Novozámčan sa vlámal do bytu, zbil a dobodal svoju bývalú ženu. Polícia incident nazvala „zločin z vášne“

ZAUJÍMAVOSTI DOMÁCE NÁSILIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Agresiu muža polícia nazvala „zločin z vášne“, čo je prinajmenšom nevhodná formulácia.

Bohužiaľ, domáce násilie nie je na Slovensku ničím nezvyčajným. Prakticky denne sú medializované prípady agresorov, ktorí ubližujú svojím najbližším. Niečo podobné sa stalo v Nových Zámkoch, informovala nitrianska polícia na svojom Facebooku.

Odporúčané
Policajný prezident: V 90. rokoch panoval strach. Museli sa nájsť jednotlivci ako ja a moji kolegovia, my sme sa nebáli Policajný prezident: V 90. rokoch panoval strach. Museli sa nájsť jednotlivci ako ja a moji kolegovia, my sme sa nebáli 3. júna 2019, 11:31

V príspevku píšu o príbehu ako z hororového filmu. 49-ročný muž vnikol do bytu svojej bývalej ženy a schoval sa v ňom. Keď sa žena vrátila domov z prechádzky, muž vyšiel z kúpeľne a zaútočil na ňu. „Cez hlavu jej prehodil župan, udrel ju do tváre a niekoľko krát ju bodol, čím jej spôsobil viaceré bodné a bodno-rezné zranenia na celom tele,“ opisuje polícia. Na mieste incidentu ostali krvavé stopy.

Po tom, ako ženu zbil, z miesta útoku ušiel. Až vtedy si uvedomila, kto na ňu vlastne zaútočil a zavolala políciu. Onedlho muža zadržali strážcovia zákona. „Vyšetrovateľ PZ ho obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví a porušovania domovej slobody a dal podnet na väzobné trestné stíhanie obvineného,“ uzavreli.

Agresiu muža polícia nazvala „zločin z vášne“, čo je prinajmenšom nevhodná formulácia. O motíve útoku totiž v statuse neuviedla ani slovo. Navyše, vlámať sa do bytu a zaútočiť na človeka sa dá len ťažko nazvať vášňou.

Domov
Zdieľať
Diskusia