Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 12:54
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Zvierací útulok prosí ľudí, aby sa vykašľali na Area 51 a išli radšej po smutné zvieratko než mimozemšťana

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Americký útolok tvrdí, že si viac srandy užiješ s domácim miláčikom ako s mimozemšťanom.

Dnes už snáď ani nie je možné, aby si nezachytil plánované vtrhnutie do Area 51. Filozofia takmer 2 miliónov prihlásených ľudí na Facebooku je, že pokiaľ do zakázanej zóny príde dostatočné množstvo ľudí, nebudú môcť zastaviť každého z nich a aj za cenu plánovaných strát sa odhalí tajomstvo mysteriózneho miesta.

Odporúčané
Vpád do Area 51, ktorý plánuje skoro 1,5 milióna ľudí, nemusí dopadnúť dobre. V januári tam jedného muža zastrelili Vpád do Area 51, ktorý plánuje skoro 1,5 milióna ľudí, nemusí dopadnúť dobre. V januári tam jedného muža zastrelili 17. júla 2019, 8:30

Určite však existuje mnoho vhodnejších miest, kam sa treba vybrať a na túto skutočnosť sa rozhodol upozorniť aj americký útulok Oklahoma Animal Welfare. Ľudí doslova prosí o to, aby miesto Area 51 vtrhli do ich areálu a radšej si adoptovali rozkošného domáceho miláčika než mimozemšťana z inej planéty.

Psíkov dokonca útolok obliekol do alobalových klobúkov a na Facebooku sa pre organizáciu, ktorá dočasný domov opustených zvieratiek zastrešuje, vyzbierali už tisícky dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia