Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 15:33
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Párty v najväčšom európskom slume. Populárny britský youtuber navštívil košický Luník IX

ZAUJÍMAVOSTI LUNÍK IX SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ako to dopadne, keď sa s kamerou a dievčaťom vyberieš na jedno z najhorších slovenských sídlisk?

Ešte na začiatku apríla sme o ňom písali ako o človeku, ktorý popíja vodku v sovietskom byte a navštevuje zakázanú zónu Černobyľu. Youtuber Bald and bankrupt sa od ostatných odlišuje. Cestuje po svete a jednoducho natáča to, čo na svojich cestách objaví. Spočiatku začal v Indii, následne sa presunul do v súčasnosti populárneho post-sovietskeho sveta. A to teda do Ruska, Bieloruska, Gruzínska a podobne.

Odporúčané
Popíja vodku v sovietskom byte a objavuje zakázanú zónu Černobyľu. Zbankrotovaný youtuber je novým hitom internetu Popíja vodku v sovietskom byte a objavuje zakázanú zónu Černobyľu. Zbankrotovaný youtuber je novým hitom internetu 5. apríla 2019, 14:27

V súčasnosti vydal video z nám veľmi známych končín. Spoločne so svojou spolupútničkou sa vydali pozrieť do útrob neslávne známeho košického sídliska s názvom Luník IX. Svoje video pomenoval ako Párty v najväčšom európskom slume. Stretol Rómov, ktorý sa vrátili z Dublinu, pripil si spoločne s miestnymi a tiež navštívil ľudí žijúcich v tých najextrémnejších podmienkach dokonca na okraji Luníka IX.

Ďalšia zaujímavé videá nájdeš na jeho kanáli.

Domov
Zdieľať
Diskusia