Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2019, 7:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran priznáva sociálnu fóbiu, úzkosti a nedôveru ľuďom. Má len štyroch kamarátov

HUDBA ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Po Justinovi Bieberovi či Billie Eilish sa aj Ed Sheeran otvorene vyjadruje ku psychickým problémom.

Spoločne s vydaním albumu sa Ed Sheeran po dlhej dobe zúčastnil dlhého rozhovoru, ktorý je v kompletnej viac ako 50-minútovej dĺžke dostupný na jeho oficiálnom YouTube kanáli.

Popová hviezda okrem hudby rozprávala veľa o svojom súkromí a prvýkrát otvorene aj o svojej manželke. Sám sa čuduje, že to s ním doteraz vydržala a že si ho vzala. Okrem nej má len štyroch kamarátov, ktorých vozí aj na svoje turné. 

Sheeran porozprával aj o tom, ako vníma slávu. Po vydaní množstva úspešných hitov žil v New Yorku a každý večer sa stretával s množstvom známych ľudí. V skutočnosti však ani nevedel, čo sú zač a či ich má vnímať ako kamarátov alebo jednoducho ľudí, ktorí sa s ním bavia, lebo je slávny. 

Odporúčané
Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy 27. marca 2019, 9:46

Neskôr sa preto presťahoval do okrajovej časti Anglicka, konkrétne do grófstva Suffolk. Jeho súčasné bydlisko je v súčasnosti absolútne odrezané od očí verejnosti a užíva si súkromie. 

Ed otvorene hovorí aj o svojej sociálnej fóbii a úzkostiach, ktoré mu spôsobujú situácie, keď je súčasťou veľkej skupiny ľudí. Uvedomuje si, že je to vzhľadom na jeho profesiu ironické, aj napriek tom priznáva, že mu viac ľudí na jednom mieste mimo koncertov spôsobuje klaustrofóbiu. Síce nemá problém hovoriť s nimi, pocity sa však zhoršujú v prítomnosti kamier. 

Niekedy sa cíti ako keby ani nebol človekom, ale zvieraťom v ZOO. Obzvlášť, keď sa s ním chcú ľudia iba odfotiť a idú preč. Taktiež dodáva, že sa sám smartfónom vyhýba, maximálne si dvakrát denne skontroluje mailovú schránku. 

Odporúčané
Billie Eilish o psychických problémoch: Nie je hanba požiadať o pomoc a vyhľadať odborníka Billie Eilish o psychických problémoch: Nie je hanba požiadať o pomoc a vyhľadať odborníka 23. mája 2019, 19:26
Domov
Zdieľať
Diskusia