Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2019, 8:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vycvičený policajt mohol zabrániť tragédii na Obchodnej ulici

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jeho konanie by mal preveriť Úrad inšpekčnej služby.

31. mája museli policajti na Obchodnej ulici v Bratislave zasahovať proti mužovi, ktorý ohrozoval ľudí nožom. 15-ročné dievča bolo pri streľbe na páchateľa zasiahnuté guľkou a do nemocnice sa dostal aj pracovník finančnej správy. Toho mal agresor dobodať v oblasti hrude a brucha.

Ako však nedávno informoval týždenník Plus 7 dní, minimálne k istej časti tejto tragédie nemuselo prísť, keby príslušník z elitného Úradu na ochranu ústavných činiteľov konal tak, ako mal.

Odporúčané
Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov 16. júna 2019, 12:20

Ten sa mal v daný deň nachádzať v areáli Úradu vlády. Po úteku páchateľa sa za mužom rozbehol aj colník z ministerstva financií. Agresor colníka neskôr zasiahol nožom iba niekoľko metrov od brány, kde sa nachádzal príslušník z elitného útvaru.

Muž tvrdí, že si konflikt medzi colníkom a páchateľom, ktorý mal začať už v areáli, jednoducho nevšimol. Záznam z miesta si preto vyžiadala inšpekcia, ktorá preverí, či príslušník elitného útvaru so špeciálnym výcvikom mohol a mal konať.

Domov
Zdieľať
Diskusia