Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2019, 12:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

50 Cent dlžil Snoop Doggovi peniaze, namiesto hotovosti požadoval luxusné Lamborghini s Versace dizajnom

HUDBA 50 CENT SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Aj títo starší raperi dokazujú, že sa ešte stále vedia zabaviť a vďaka sociálnym sieťam zaujať svojimi vtipnými naťahovačkami aj širokú verejnosť.

50 Cent sa v poslednom čase na svojom Instagrame zabáva tým, že verejne pripomína menej známym kolegom ich dlhy. Namiesto novej hudby tak aktuálne robí rozruch len kontroverziami a postaral sa už o hanbu menám ako Emmett Randall, Young Buck, Rotimi či Tony Yayo. Po dlhých mesiacoch sa však konečne našiel niekto, kto mu dal ochutnať z vlastnej medicíny.

Snoop Dogg s 50 Centom vystúpil v rámci koncertu Masters of Ceremony, kde naživo hosťoval na pódiu počas skladby P.I.M.P. Po show si od Fiftyho vypýtal za svoju účasť peniaze, skonštatoval však, že mu bude stačiť aj Lamborghini, ktorým sa jeho kolega pár dní predtým chválil na svojom profile. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Na vzácnom a na mieru upravenom vozidle prišiel 50 Cent aj do Barclays Center. „Let me drive this pretty muthafucka around New York,“ poprosil Snoop Dogg a pár hodín nato už odchádzal zo štadióna na luxusnom Lamborghini svojho kamaráta. Dlho si ho však neužil, kým sa zobudil, vraj mu ho niekto stihol zobrať. 

Samozrejme, Snoop Dogg a 50 Cent sa majú stále radi a s radosťou si zo seba navzájom uťahujú, čím zároveň bavia svoje obrovské publiká. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

this is when SNOOP realized we got the car back he tight. LOL #lecheminduroi #bransoncognac #bellator #starzplay

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Domov
Zdieľať
Diskusia