Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2019, 14:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Z Tomášovského výhľadu spadla turistka, zranenia ju na mieste pripravili o život

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Poľská turistka nanešťastie pád neprežila.

Dnes predpoludním z Tomášovského výhľadu v Slovenskom raji spadla 68-ročná poľská turistka. Svedkovia nehody hneď zavolali horských záchranárov, ktorí na miesto dorazili, ale žene už pomôcť nedokázali, informovali Aktuality.sk.

Ostatní turisti, ktorí záchranárov zavolali, stratili s poľskou občiankou kontakt a nevedeli preto, kam dopadla a v akom je stave. Zatiaľ nevedno povedať, ako sa tragédia odohrala. Záchranári zmobilizovali aj vrtuľníkovú záchrannú zdravotnú službu (VZZS), avšak konštatovať už mohli len smrť. 

Tomášovský výhľad patrí medzi najpopulárnejšie prírodné destinácie Slovenského raja. Tento skalný výbežok nájdeš na južnom svahu Ludmanky a vďaka svojim fenomenálnym výhľadom do blízkej doliny sa stal obľúbeným miestom nielen našich predkov, ale aj miestom, odkiaľ mladšia generácia pravidelne pridáva fotky na Instagram.

Z Tomášovského výhľadu spadla turistka, zranenia ju na mieste pripravili o život
Zdroj: Silvio Pašmik/Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia