Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2019, 18:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kultový horor Shining dostáva pokračovanie. V prvom traileri vidíme dospelého Dannyho Torrenca v hoteli Overlook

Kultový horor Shining dostáva pokračovanie. V prvom traileri vidíme dospelého Dannyho Torrenca v hoteli Overlook
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Redrum. Redrum. REDRUM!

Chystanému pokračovaniu legendárneho hororu The Shining (alebo Osvietenie), ktoré ponesie názov Doctor Sleep, sme sa v našich článkoch venovali hneď niekoľkokrát, no s príchodom roku 2019 sa po tejto snímke akoby zľahla zem. To sa však dneškom našťastie mení, pretože po nedávnom oficiálnom plagáte si môžeme konečne vychutnať už aj debutové zábery v podobe traileru.

Čo sa samotného príbehu týka, ten bude vychádzať z predlohy slávneho Stephena Kinga a zameria sa na dospelého Dannyho Torrancea (Ewan McGregor), ktorý sa stretne s mladým dievčaťom s podobnými schopnosťami, ako má on sám. Ten sa ju následne bude snažiť ochrániť pred kultom zvaným The True Knot a zlou Rose the Hat (Rebecca Ferguson). Tento kult si totiž udržuje nesmrteľnosť tým, že loví deti so schopnosťami.

Za réžiou stojí Mike Flanagan (Gerald's Game, Hush, Oculus), ktorý na scenári spolupracoval s Akivom Goldsmanom (A Beautiful Mind, I Am Legend), no a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Jacob Tremblay, Carl Lumbly, Kyliegh Curran či Bruce Greenwood. Premiéra je u nás naplánovaná na 7. novembra (listopad) 2019.

Dospelý Danny Torrance sa vracia do hotela Overlook v prvom traileri pre pokračovanie The Shining
Dospelý Danny Torrance sa vracia do hotela Overlook v prvom traileri pre pokračovanie The Shining Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia