Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. júna 2019, 15:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus otvára najväčšie fitness centrum v strednej Európe

ŠPORT EURÓPA RYTMUS
Uložiť Uložené

Člen Kontrafaktu zverejňuje na svojom Instagrame a Facebooku informáciu o tom, že sa chystá otvoriť najväčšie fitko v strednej Európe.

Rytmus zasvätil rok 2018 v prvom rade športu a aj keď už teraz vieme, že sa chce v súčasnosti venovať primárne hudbe, dnes prekvapuje zaujímavou informáciou. Na svojom Instagrame a Facebooku totiž zverejnil príspevok, ktorý hovorí o tom, že sa člen Kontrafaktu rozhodol otvoriť najväčšie fitness centrum v strednej Európe

S prihliadnutím na jeho dlhodobé aktivity a skutočnosť, že aj po obrovskom boxersom zápase stále trénuje, by to zmysel, samozrejme, dávalo, vynára sa však aj množstvo otázok. Zatiaľ totiž nevieme ani to, v ktorom meste by sa mohlo nachádzať. Do úvahy prichádza Bratislava aj Praha, pokojne to však môže byť aj miesto mimo našich dvoch relatívne malých krajín. 

Ťažko povedať aj čo si máme predstaviť pod slovom „najväčšie.“ Je možné, že sa chystá združovať viacero druhov športov a súčasťou fitka budú aj ihriská.

Otázkou ešte ostáva, pre koho bude určené. Možností je viac, tie najpravdepodobnejšie sú tie, že buď bude vstup nízky, aby sa k športu dostalo čo najviac ľudí alebo naopak pôjde o luxusnú záležitosť, ktorá má reflektovať prestíž. Podrobnosti sa snáď dozvieme už o pár dní. 

Video nájdeš do zajtrajšieho poobedia na Rytmusovom Instagrame. 

Rytmus otvára najväčšie fitness centrum v strednej Európe
Späť
Zdieľať
Diskusia