Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2019, 18:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Niekto zákerne zozadu kopol Arnolda Schwarzeneggera, keď sa na akcii fotil s fanúšikmi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Terminátor našťastie útok zdanlivo ustál.

Arnold Schwarzenegger nezaháľa ani vo svojich 71 rokoch. Legendárny herec sa tentokrát vydal do Juhoafrickej republiky, kde sa stretol s fanúšikmi a sedel v porote na podujatí Arnold Classic Africa, lenže celá udalosť skončila smutným incidentom, upozornil The Independent.

Keď sa Arnold postavil z porotskej stoličky a šiel sa odfotiť s fanúšikmi, odrazu sa zozadu vynoril neznámy muž a vo výskoku kopol herca priamo do chrbta. Silný kopanec Arnold zdanlivo ustál, zatiaľ čo útočníka okamžite spacifikovali a už si ho do opatery prevzali policajti.

Arnold po pár minútach z udalosti odišiel a o niekoľko hodín neskôr už na sociálnych sieťach zdieľal videá a fotky, ako sa opäť venuje fanúšikom, takže kopanec na ňom našťastie nezanechal vážne následky. Nikto však nechápe, kto by bol schopný zákerne kopnúť 71-ročného muža zozadu.

Domov
Zdieľať
Diskusia