Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2019, 14:22
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

John Wick uteká pred zabijakmi, masakruje hordy nepriateľov a získava spojenca v krásnej Halle Berry

John Wick uteká pred zabijakmi, masakruje hordy nepriateľov a získava spojenca v krásnej Halle Berry
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Štúdio Lionsgate zverejnilo niekoľko nových ukážok z očakávanej tretej časti Johna Wicka.

Do premiéry tretieho Johna Wicka s podtitulom Parabellum ostáva v tejto ešte niečo vyše dvoch týždňov a my sa už nevieme dočkať. Keanu Reeves je v titulnej úlohe stále frajer, svet zabijakov milujeme a tá nálož prepracovanej krvavej akcie momentálne nemá konkurenciu. A veríme, že sa toho všetkého nepresýtime ani po trojke, ktorá sa nám teraz pripomína ďalším novým klipom a dvojicou televíznych spotov.

Nižšie priložený klip sa sústredí na Johna a jeho snahu vytvoriť alianciu so záhadnou Sofiou (Halle Berry). Jej skúsenosti a najmä dvojica psích maznáčikov mu budú v akcii dozaista veľkou pomocou. Najmä, keď po ňom kvôli vysokej odmene ide každý jeden zabijak. Dva televízne spoty nižšie sú potom nabité zábermi plnými lákavej akcie.

Čo sa samotného príbehu týka, ten bude nadväzovať priamo na záver predošlého dielu. John Wick je kvôli vražde na pôde hotela Continental exkomunikovaný a nemôže viac využívať jeho služby. Na jeho hlavu je navyše vypísaný otvorený kontrakt vo výške 14 miliónov dolárov, čo znamená, že sa z neho stal terč pre všetkých zabijakov v okolí. A tých, ktorí budú chcieť Johnovu hlavu, rozhodne nebude málo.

Odporúčané
Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov 29. augusta 2019, 13:39

Za réžiou stojí znova Chad Stahelski, o scenár sa aj tentokrát postaral Derek Kolstad (obaja (John Wick, John Wick: Chapter 2) a okrem Reevesa či Halle Berry sa vo filme objaví napríklad Jason MantzoukasIan McShaneLaurence Fishburne či Anjelica Huston. Premiéra snímky John Wick: Chapter 3 – Parabellum je u nás naplánovaná na 16. mája (květen) 2019 a ak sa chceš o nej dozvedieť viac, klikaj sem.

John Wick
John Wick Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia