Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2019, 9:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Raperka Fejbs posiela odkaz všetkým hnusným a lacným ženám, ktoré robia nechutné veci

HUDBA
Uložiť Uložené

Slovenská raperka predstavuje ďalší podarený singel, ktorý tentokrát venovala ľahkým ženám. Počúvaj novinku Skp ty krv.

Zo všetkých slovenských raperiek ide Fejbs suverénne najtvrdšie a nikdy si zároveň nedáva servítku pred ústa. Vždy je otvorená a jej skladbami sa nesie uveriteľná atmosféra, čo ju od väčšiny odlišuje. Tentokrát sa rozhodla venovať zopár vrúcnych slov lacnejším ženám. Opisuje aj veci, z ktorých bude slabším povahám možno nepríjemne, podľa všetkého sa však naozaj dejú. 

Novinka dostáva názov Skp ty krv a aby si dostal celý názov, musíš doplniť zopár samohlások. S tým ale problém určite mať nebudeš. A keď aj áno, vypočuj si prvé tri slová skladby. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Freax a fanúšikovia sa dočkali aj onetake videoklipu, ktorý podľa slov samotnej raperky zvládli natočiť na druhý pokus. 

Autormi sú CAMbros a viac už snáď dodávať nie je potrebné. Z instagramového príspevku sa ešte dozvedáme, že Fejbs má v pláne takýchto singlov postupne servírovať viac, takže sa máš na čo tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia