Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s FCHPT STU.
23. apríla 2019, 16:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Chceš sa po vysokej škole na 100 % uplatniť? Potom študuj na tejto slovenskej univerzite

Chceš sa po vysokej škole na 100 % uplatniť? Potom študuj na tejto slovenskej univerzite
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Moderné technológie a špičkoví profesori, ktorých nám závidia aj v zahraničí.

Ak práve končíš strednú školu či gymnázium, zrejme ťa dnes každý otravuje otázkou: „Kam pôjdeš na vysokú?“ Týchto rečí máš zrejme už plné zuby, no mal by si vedieť, že výber vysokej školy môže byť jedno z najdôležitejších rozhodnutí v tvojom živote a ak ho podceníš, nemusíš získať svoju vysnenú prácu alebo budeš mať príliš málo skúseností.

Vysokú školu treba vyberať s rozvahou. Je ideálne podať si viacero prihlášok, pretože nie vždy ťa všade príjmu a navyše tak získaš viac času na rozhodovanie.

Tvoja výška musí byť špičková. Potrebuješ odborné programy, fantastických profesorov, dobre vybavené učebne či labáky alebo garanciu uplatnenia po dokončení štúdia. A presne to ti ponúka Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave.

Na špičkovú slovenskú školu si vieš podať prihlášku až do 30. apríla a rozhodne to neoľutuješ, pretože chodby FCHPT STU skrývajú len tých najlepších odborníkov a profesorov.

Navyše má také špičkové technické vybavenie svojich laboratórií, že ho využívajú aj pedagógovia a študenti z iných škôl, dokonca aj zo zahraničia!

Nie je pritom tajomstvom, že chémia, fyzika či matika nie sú ľahkými predmetmi. STU má preto pre teba záchrannú sieť, takzvaný nultý ročník, v ktorom ťa doučia všetko potrebné. Bezplatný nultý ročník ťa pripraví na plnohodnotné štúdium a navyše doňho môžeš prestúpiť aj počas bežného bakalárskeho štúdia – ak zistíš, že nestíhaš tempu ostatných.

Podaj si prihlášku ešte dnes

Výhody FCHPT STU tu pritom nekončia. Zrekonštruované intráky či možnosť štipendia až do 2 000 € sú len čerešničkou na torte. Omnoho dôležitejšia je takmer 100 % istota uplatnenia v praxi.

Chceš sa po vysokej škole na 100 % uplatniť? Potom študuj na tejto slovenskej univerzite

Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU ti totiž otvorí príležitosti nielen pre budúceho chemika či technológa, no tiež pre úspešnú kariéru v medicíne, manažmente, medzinárodnom výskume, farmaceutike, lekárstve či ekológii.

Od plastov po umelú kožu, od rakoviny až po skúmanie výrobných procesov, od kozmetiky až po ekológiu a vývoj liekov. Rozhodnutie je na tebe.

Dostupné odbory

Chceš sa po vysokej škole na 100 % uplatniť? Potom študuj na tejto slovenskej univerzite
Domov
Zdieľať
Diskusia