Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s FEI STU.
25. apríla 2019, 10:46
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vysoký plat a záruka uplatnenia. Študuj na STU FEI a popri škole môžeš dokonca aj zarábať nemalé peniaze

Vysoký plat a záruka uplatnenia. Študuj na STU FEI a popri škole môžeš dokonca aj zarábať nemalé peniaze
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Slovenská univerzita ponúka štúdium, ktoré ukončíš rovno aj s 5-ročnou praxou. Ako byť najžiadanejším absolventom na trhu?

Nájsť dnes dobrú prácu, ktorá nevyžaduje prax aspoň niekoľko rokov, je snáď nemožné. Absolventi vysokých škôl to tak v dnešnom svete majú poriadne náročné, no čo ak by sme ti povedali, že v Bratislave nájdeš školu, kde prax získavaš počas celého päťročného štúdia?

Fakulta elektrotechniky a informatiky STU ti dáva možnosť zaradiť sa k najžiadanejším absolventom na trhu – úspešnosť uplatnenia v praxi je totiž dlhodobo na úrovni fantastických 99 %. Prihlásiť sa na štúdium je možné len do 30.4.

Už počas štúdia môžeš pracovať so špičkovými firmami na Slovensku, ktoré s fakultou spolupracujú. Zarobíš si a získaš skúsenosti, ktoré zvýšia tvoju trhovú hodnotu. Každý zo študijných odborov na FEI STU je úzko prepojený s praxou. Ich študijný obsah diktujú najnovšie technológie, spolupracujúce firmy a moderné trendy.

FEI STU má k dispozícii najmodernejšie technológie a špičkové prístrojové vybavenie, za ktorým chodia odborníci zo širokého okolia. V novovybudovanom Coworkingovom centre môžeš zasa rozvíjať svoje nápady a vytvárať jedinečné projekty, ale na fakulte máš priestor aj na spoluprácu s Národným centrom robotiky a Národným laserovým centrom, ktoré sa tu usídlili.

Skrátka a jasne – absolvent FEI STU má pred ostatnými náskok praxe. Tí ju budú po promócii ešte len získavať.

Chcem si podať prihlášku

K dispozícii budeš mať zrekonštruované moderné internáty v študentskom centre a v bezprostrednom okolí intráku nájdeš aj telocvične, plaváreň, fitnes, obchodné centrum i miesta, kde si posedieť.

Odbory ako aplikovaná informatikaelektronikaautomobilová mechanika, elektroenergetikaelektrotechnikatelekomunikáciejadrové a fyzikálne inžinierstvo či robotika a kybernetika ťa skvelo pripravia do života a s úspešnosťou 99 % určite získaš aj dobre platený džob. Bež sa preto všetko o skvelej budúcnosti dozvedieť sem.

Vysoký plat a záruka uplatnenia. Študuj na STU FEI a popri škole môžeš dokonca aj zarábať nemalé peniaze
Domov
Zdieľať
Diskusia